Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kaplan dışında 2,8’e transfer oldu diyen var mı? Yunan basını 5 milyon diyordu. Sonuçta Emre Kaplan haberinden bahsediyoruz.

Diagneyi satarsak birde forvet alinmasi gerekir ve bu yuksek ihtimal Halil olur, Halil ve Mostafa forvet hatti icin yeterli olurmu ? sakatlik var hastalik var. (falcao'yu saymiyorum)

Şu ana kadar yaptığımız 3 yabancı transfer arasında benim en korktuğum oyuncu Cicaldou.

Maliyetine yüksek olduğundan dolayı taraftarlar beklentiye girip kötü oynadığında saçma sapan tepkiler verecek.

İnşallah mental olarak sağlam bir adamdır yoksa çöpe atılmış bir 6.5 milyon € olabilir.

En umutlu ve mutlu olduğum transfer Berkan. Allah sakatlık kaza bela vermesin inşallah çok çok iyi bir oyuncu aldık.

Melo gibi diagonel pas atıyor aslan parçası. Bizim ligin bugudur kapanan takımlara karşı temiz diagonel toplar atarsan savunmanın dengesini dağıtıp rahatça açarsın. Hırçın da bir kardeşimiz bir de zaten temposu yüksek bir oyuncu. Gedson'da gelirse orta saha kurgumuz harika olacak.

Diagneyi satarsak birde forvet alinmasi gerekir ve bu yuksek ihtimal Halil olur, Halil ve Mostafa forvet hatti icin yeterli olurmu ? sakatlik var hastalik var. (falcao'yu saymiyorum)

Burak’a nasıl bakarsın? Nice iddiaları var. Ayrılacak gibi gözüküyor. Mostafa-Burak-Halil

Halil- Mostafa olur bence çünkü zorda kalırsan Babel- Oğulcan gibi oynatabileceğin oyuncularda var.

Fatih Terim babamdır lakin Onyekuru'yu takımımıza kazandırmayan her kimse hainliğe varan bir hata yapmıştır bu adam Alex De Souza, Talisca gibi maç alan özellikle büyük maç alan bir oyuncudur senin Barış Alper'e verecek 2 milyonun olup Onyekuru'ya verecek 3 milyonun yoksa başarısızlıkta ağlamayacaksın.
Onyekuru geçen sezon son maçların birinde kımıldasaydıda şampiyon olsaydık 5-6 milyon verip alsaydık.bizden başka takımda iyi denebilecek perfo

bu maç geldi önüme yok aga luyindama'ya alıcı bulduysak marcao'ya da bulup şu stoper hattını bi yenilemek lazım ya, marcao'yu çok severim orası ayrı ama yapacak bir şey yok umarım alıcı vardır

Stoper mevki tecrübe isteyen mevkilerin başında gelir.Farklı özelliklerdeki tecrübeli bir partner ile Marcaonun verimi artabilir.Küme düşmemeye oynayan kapanan takımdan,şampiyonluğa oynayan rakip kaleye oyunu yıkan bir takıma geldi sonuçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt