Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çok fazla maaş istiyormuş.
yurusun gitsin. 2m verecek enayi varsa yolsun bize bulasmasin

RTE kulüp başkanlarına yabancı konusunda nasıl.bir teklif yaptı hala.anlamadim ama hepsi birden verimli toplantı vs dedi

bilmiyorum da tuhaf geldi annnesi gomulurken story cekmesi. tuhaf biri
Insanlarin acisini nasil yasadigini, ne kadar annesini sevip sevmedigini yargilamak baskasina dusmez. Oynadigi futbol, verdigi katki ortada. 6.5 milyon rumene verdik ne idugu belirsiz. Onyekuru 3 se 3, 4 se 4 almaliydilar.

yargilamadim garibime gitti sadece. snapchatte daha garip paylasimlar yapiyormus oyle diyorlar ben takip etmiyorum.
Yok ben de bilmiyorum takipte etmiyorum hiç bir mecradan.

Sen öyle storysini ısrarla yazınca girdim baktım çok garip bir şey bekliyordum gayet Afrika için normal bir paylaşımmış. :red:

fotomaçın van aanholt haberinin başlığı; :hehe::hehe::hehe::hehe:

Rachid Ghezzal'in son kontratı olacağını vurgulayarak 3.8 milyon euro ödemek istemeyen Galatasaray, 31 yaşındaki Patrick van Aanholt için servet ödeyecek.

Medyada çok güçsüz kaldık.

Emre Kaplan dışında 2,8’e transfer oldu diyen var mı? Yunan basını 5 milyon diyordu. Sonuçta Emre Kaplan haberinden bahsediyoruz.
5 istiyor Monaco, hiçbir haberi doğru olmayan herifin bu haberine inanmak da ayrı komedi.

Musleranin sozlesmesini uzatmak hata idi , perfomansindan haric maasi ve yabanci kontenjanindan dolayi.
Performansa dayalı yapılabilirdi, garanti ücreti düşük tutup maç başı ücrete anlaşılsa gayet iyi olurdu. Şimdi oynatmak zorundasın yedek bırakma lüksün yok.

Insanlarin acisini nasil yasadigini, ne kadar annesini sevip sevmedigini yargilamak baskasina dusmez. Oynadigi futbol, verdigi katki ortada. 6.5 milyon rumene verdik ne idugu belirsiz. Onyekuru 3 se 3, 4 se 4 almaliydilar.
yargilamadigimi sadece tuhaf buldugumu soylemistim.

onyekuru konusunda hassasiyetiniz guzel ama ne idigu belirsiz rumen diyerek kendinizle celismissiniz. adamina gore muamele galiba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt