- 18 Temmuz 2009
- 83.238
- 244.115
- 5.263
Bu sene imkansız, yiyicilerden kurtulmak zor.Bu seneden yapabilsek elimiz çok rahatlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene imkansız, yiyicilerden kurtulmak zor.Bu seneden yapabilsek elimiz çok rahatlar.
yurusun gitsin. 2m verecek enayi varsa yolsun bize bulasmasin![]()
henry onyekuru
5 milyon euro bonservis, 2 milyon euro garanti maaş karşılığında olympiacos'a transfer olmak üzere olan futbolcu. 5 milyon euro kendisi için az gözükebilir ama 2 milyon euro maaş kendisi için gerçekte...gss.gs
çok fazla maaş istiyormuş.
Düşman haberi verir gibifotomaçın van aanholt haberinin başlığı;
Rachid Ghezzal'in son kontratı olacağını vurgulayarak 3.8 milyon euro ödemek istemeyen Galatasaray, 31 yaşındaki Patrick van Aanholt için servet ödeyecek.

Bonservisle oyuncu almamız zorlaşacak mı ?Evet 2-3 sene sonra maaş bütçesi 20 m euro civarına inmek zorunda.
Yav Alioski 2.5 istedi diye almadık dedi ona 2.6 verecek değilizNevzat pva için kolay ulaşılacak bonuslarla 2.6 milyon alacak yıllık diyor doğru olamaz heralde
Insanlarin acisini nasil yasadigini, ne kadar annesini sevip sevmedigini yargilamak baskasina dusmez. Oynadigi futbol, verdigi katki ortada. 6.5 milyon rumene verdik ne idugu belirsiz. Onyekuru 3 se 3, 4 se 4 almaliydilar.bilmiyorum da tuhaf geldi annnesi gomulurken story cekmesi. tuhaf biri
Yok ben de bilmiyorum takipte etmiyorum hiç bir mecradan.yargilamadim garibime gitti sadece. snapchatte daha garip paylasimlar yapiyormus oyle diyorlar ben takip etmiyorum.
Medyada çok güçsüz kaldık.fotomaçın van aanholt haberinin başlığı;
Rachid Ghezzal'in son kontratı olacağını vurgulayarak 3.8 milyon euro ödemek istemeyen Galatasaray, 31 yaşındaki Patrick van Aanholt için servet ödeyecek.
Diagne bize gelmeden önce kaç alıyordu Paşadan mesela ? Biz 1.5 versek gelmeyecek miydi ?Bu sene imkansız, yiyicilerden kurtulmak zor.
Oly veriyormuş işte,yurusun gitsin. 2m verecek enayi varsa yolsun bize bulasmasin
5 istiyor Monaco, hiçbir haberi doğru olmayan herifin bu haberine inanmak da ayrı komedi.Emre Kaplan dışında 2,8’e transfer oldu diyen var mı? Yunan basını 5 milyon diyordu. Sonuçta Emre Kaplan haberinden bahsediyoruz.
Evet 2-3 sene sonra maaş bütçesi 20 m euro civarına inmek zorunda.
Bence iş yapacak pva, umutluyum kendisinden.Yav Alioski 2.5 istedi diye almadık dedi ona 2.6 verecek değiliz
1.7dir maks
5 bonservisin yarısı için sanırım ?5 istiyor Monaco, hiçbir haberi doğru olmayan herifin bu haberine inanmak da ayrı komedi.
Yıllık etkisi önemli yani yıllık ödenecek toplam yükümlülük.Bonservisle oyuncu almamız zorlaşacak mı ?
Performansa dayalı yapılabilirdi, garanti ücreti düşük tutup maç başı ücrete anlaşılsa gayet iyi olurdu. Şimdi oynatmak zorundasın yedek bırakma lüksün yok.Musleranin sozlesmesini uzatmak hata idi , perfomansindan haric maasi ve yabanci kontenjanindan dolayi.
yargilamadigimi sadece tuhaf buldugumu soylemistim.Insanlarin acisini nasil yasadigini, ne kadar annesini sevip sevmedigini yargilamak baskasina dusmez. Oynadigi futbol, verdigi katki ortada. 6.5 milyon rumene verdik ne idugu belirsiz. Onyekuru 3 se 3, 4 se 4 almaliydilar.
1-1.5 alıyor olabilir malum Çin'den geldi ve o dönem kur düşüktü.Diagne bize gelmeden önce kaç alıyordu Paşadan mesela ? Biz 1.5 versek gelmeyecek miydi ?