Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu anlaşma sonunda klüpler borçsuz mu olacak tamamen.
Detay bilmiyorum ama Fener tüm borcunu yapılandırırsa onun bileşik faiziyle ederi 5 katı olur yani 4 milyar borcu varsa 20 milyar ödemek zorunda kalırlar bu da yılda 3 milyar eder :asd:

Tüm borçlar değildir ya da faiz oranı düşüktür işte.

harroui transferi icin lobi faaliyetlerine basladik mi? derin gsc pasif kaldi bu donem
%90

Stanciu ve Gedson'dan haber bekliyoruz fikir değişikliği olur diye. Bunlar olmazsa Dieng, Harroui falan giderler.

Ihtiyacimiz olan stoper

Credit: Getty Images/Alex Grimm

Detay bilmiyorum ama Fener tüm borcunu yapılandırırsa onun bileşik faiziyle ederi 5 katı olur yani 4 milyar borcu varsa 20 milyar ödemek zorunda kalırlar bu da yılda 3 milyar eder :asd:

Tüm borçlar değildir ya da faiz oranı düşüktür işte.
Admin tamamen hissiyatıni merak ediyorum Morutan konusunda.

Sence nasıl sonuçlanır?

Mevcut kadro

Muslera
Boey luyi marcao pva
Taylan
cica kılınç
Kerem momo Babel

Hoca geldiğinde;

Muslera
Mariano Denayer Maicon Nagatomo
Fernando Badou
Feghouli Belhanda Rodriguez
Gomis

Serdar'ın bölgesinde Serdar Lato Eren Yasin Selçuk Balta Donk Gümüş diğer süre alanlar, nereden nereye getirdi hoca bizi, paso geriliyoruz. Butakım bırak PSV'den 5 yemeyi turu bile geçerdi, fizik kalitemizde üst seviyedeydi.​

Stanciu ile Cicaldau farksiz gibi gorunsede bence cok farkli topcular , Cicaldau daha garantici gibi Stanciu ise daha cok hucumu dusunen bir topcu. Cicaldau 8-10 numara arasi , Stanciu 10 numara ve hucuma daha yakin bir futbolcu.

Godin için Beşiktaş'ın teklifinin yıllık 1.5 milyon € olduğu konuşuluyor. Tamam yaşı var ama günü kurtarmalık gayet iyi transfer olmaz mı ? Marcao ile de birbirlerini çok iyi tamamlarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt