Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.619
- 110.665
- 4.878
harroui transferi icin lobi faaliyetlerine basladik mi? derin gsc pasif kaldi bu donem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışı düşündü yerine keremi degilkerem var kerem var diye diye taraftar algı yarattı hocada transferden vazgeçti
Bankalara olan borçlar sıfırlanacak diye biliyorum.Bu anlaşma sonunda klüpler borçsuz mu olacak tamamen.
Ömür’ün seneye sözleşmesi bitiyor. Keşke alabilsek ya da Avrupa’ya gitse, kurtarsa kendini diyorum ama aynı yer sofrasına oturduğu adamlar bırakmaz büyük ihtimalle.
Detay bilmiyorum ama Fener tüm borcunu yapılandırırsa onun bileşik faiziyle ederi 5 katı olur yani 4 milyar borcu varsa 20 milyar ödemek zorunda kalırlar bu da yılda 3 milyar ederBu anlaşma sonunda klüpler borçsuz mu olacak tamamen.

Aykut Kocaman en az 6 savunma olmalıdır diyor sanırım.Aykut Kocaman:
"3'lü savunma futbolu katlediyor."
%400Aykut Kocaman:
%90harroui transferi icin lobi faaliyetlerine basladik mi? derin gsc pasif kaldi bu donem
bay futbolAykut Kocaman:
Admin tamamen hissiyatıni merak ediyorum Morutan konusunda.Detay bilmiyorum ama Fener tüm borcunu yapılandırırsa onun bileşik faiziyle ederi 5 katı olur yani 4 milyar borcu varsa 20 milyar ödemek zorunda kalırlar bu da yılda 3 milyar eder
Tüm borçlar değildir ya da faiz oranı düşüktür işte.
Stancui ile Cicaldau farklı tip oyuncular mı ? Bence Cicaldau alındığı için artık Stancui alınmaz.%90
Stanciu ve Gedson'dan haber bekliyoruz fikir değişikliği olur diye. Bunlar olmazsa Dieng, Harroui falan giderler.
yooo ben gayet eğlendim italya'nın futbolunu izlerken..Aykut Kocaman:
Bence de gerek yokStancui ile Cicaldau farklı tip oyuncular mı ? Bence Cicaldau alındığı için artık Stancui alınmaz.
Ihtiyacimiz olan stoper
![]()
Mevcut kadro
Muslera
Boey luyi marcao pva
Taylan
cica kılınç
Kerem momo Babel