BORA KEREM
Yeni Üye
- 22 Temmuz 2011
- 84
- 16
- 968
Sonra ki satıştan %50 pay verirsek verebilirler.Morutan'i 5e vermezler mi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonra ki satıştan %50 pay verirsek verebilirler.Morutan'i 5e vermezler mi ya
sekidika morutan'ı donunda sallar
Morutan iyi adamdır 10 milyonluk futbolcu mu şu an o tartışılır güncel performansı 6-7 Max eder ama potansiyel için alıyorsak o zaman 30-35 edecek potansiyeli var bu da bizde tutarsa bizden sonra gittiği yerde de tutarsa 60 a kadar çıkabilirBen Dennis Man'ı izlerken hiç dikkatimi çekmemişti valla, ne yalan söyleyeyim. Ona odaklanmaktan ve çamur gibi görüntünün de etkisi vardır tabii. Neyse işte, fikirlerine değer verdiğim adamlar hep oyuncu hakkında olumlu konuşuyor.
İstatistiklere ve videolara bakınca da tam ihtiyacımız olan tarzda bir oyuncuymuş gibi gözüküyor.
Muhtemelen sağ kanat için alacağız ama herif bukalemun gibi her türlü formasyonda oynamış. Direkt 8, çift 10'dan biri olarak, tek 10, sağ kanat...
10 numarada da kullanabileceğimiz için orta saha rotasyonu için de önemli bir transfer olur.
Ama bu kadar yükselmemin başka sebebi, kafası kırık olması. Açıklamaları, mimikleri filan... Çok seviyorum böyle herifleri.
Bu arkadaşın her yorumu şu fotodaki aksiyonu çağrıştırıyor. Engel koydum yine görüyorum. Polyana bu adamı görse tiner çekmeye başlar
kaç para ediyor 2.5 m euro falan mı?Taylan'i da satabiliyorsak satalim simdi para ederken.
Aha kendi kendine mesaj atan deli ergen de yazmış Twitter'da. Hayırlısı olsun artık7'ye biterse iyi olur ama bence 8'e biter.
Adam haklı.