Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zenci stoper istemiyoruz git İtalya 2.liginden stoper al daha çok işine yarar

Mourutan umarım olur bizim ligte harikalar yaratacaktır
Olumsuz düşünen arkadaşların çoğunlukta olmasıda beni mutlu ediyor.
son senelerdeki beni en çok heyecanlandıran transferdir

sekidika morutan'ı donunda sallar
tapatalk_1527326015576.gif

Ben Dennis Man'ı izlerken hiç dikkatimi çekmemişti valla, ne yalan söyleyeyim. Ona odaklanmaktan ve çamur gibi görüntünün de etkisi vardır tabii. Neyse işte, fikirlerine değer verdiğim adamlar hep oyuncu hakkında olumlu konuşuyor.
İstatistiklere ve videolara bakınca da tam ihtiyacımız olan tarzda bir oyuncuymuş gibi gözüküyor.
Muhtemelen sağ kanat için alacağız ama herif bukalemun gibi her türlü formasyonda oynamış. Direkt 8, çift 10'dan biri olarak, tek 10, sağ kanat...
10 numarada da kullanabileceğimiz için orta saha rotasyonu için de önemli bir transfer olur.
Ama bu kadar yükselmemin başka sebebi, kafası kırık olması. Açıklamaları, mimikleri filan... Çok seviyorum böyle herifleri.
Morutan iyi adamdır 10 milyonluk futbolcu mu şu an o tartışılır güncel performansı 6-7 Max eder ama potansiyel için alıyorsak o zaman 30-35 edecek potansiyeli var bu da bizde tutarsa bizden sonra gittiği yerde de tutarsa 60 a kadar çıkabilir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Morutan'ın piyasa değeri düşük deniyor ama Türkiye liginde 3 maç oynasın değeri 6-7 Milyon olarak güncellenir muhtemelen.

Sekidika'dan umudu olanlar için özür dileyerek söylüyorum.Başlangıçta her genç gibi şansı olmalı mantığı ile yaklaştım.

Kesinlikle 2.lig'de oynayabilecek bir oyuncu bizde sonradan bile alıp oyuncu değiştirme hakkımızı boşa kullanmaya gerek yok.

Din, millet, Takim, her kim bunun ustune politika gudup acitasyon yapiyorsa anla o agzindan dusurmedigi kavrami ilk o soyuyordur. Terim Galatasarayi soymuyor ama bakiyor feghouli iti, falcao palyacosu 4,5 aliyor, 3, hakkim diyor. Feghouli, falcao ve terimin ortak noktasi, hepsinin vadesinin gecmis olmasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt