- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
röportaj şeklindeyani roportaj mı eski mi
O ne yav akdeniz bölgesi hava durumu gibiAtiba 38, Topal 35, Lens 33, Josef 32, Welinton 32, Vida 32, Nsakala 31, Douglas 30.
Üzerine 32'ye girecek Teixeira ve 36 yaşındaki Godin'le ilgileniyorlar ama eleştiren 1 tane yorumcu gazeteci göremezsiniz. Yatın kalkın Cicaldau.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
4milyona bruma5 milyona Onyekuru
Bu sezon bol bol yaşayacağız rdaşBiraz kaos istiyorum
Yanlis hatirlamiyorsam 6. defa almış oldular.
yanlış yazmışım yeni roportaj mı eskiden mi yapılmış demek istedimröportaj şeklinde
yeni yeniyanlış yazmışım yeni roportaj mı eskiden mi yapılmış demek istedim
gedsonu unut artık. gedson berkan cikoldau orta sahası olmaz.Yaw yemişim kanat oyuncusunu şu gedsoni bir alsak hayırlısıyla kafamdaki soru işaretlerinin %80 i gidecek
![]()
FCV Farul Constanta - En pahalı satışlar
Diese Statistik zeigt die kompakte Ansicht, absteigend nach der Ablösesumme, aller teuersten jemals getätigten Spielerabgänge vom Verein FCV Farul in der Saison Güncel sezonun toplam istatistiği an.www.transfermarkt.com.tr
hagi iyi topçu satmış bir o kadar da yetiştirme bedeli falan topluyodur
bende arkadasla ayni fikirdeykm dinamik olduktan sonra gedson berkan cicoldau olabilir diye dusunuyorum aklomdan cikmiyor gedson hiyari bi alabilsek diye bekliyorumgedsonu unut artık. gedson berkan cikoldau orta sahası olmaz.
gedsonu unut artık. gedson berkan cikoldau orta sahası olmaz.
ayni dusuncedeyimYaw yemişim kanat oyuncusunu şu gedsoni bir alsak hayırlısıyla kafamdaki soru işaretlerinin %80 i gidecek
Düşünmeden Morutan, çünkü genç. Boupendza ise 38 yaşında!10 milyona morutan mi 7 milyona boupendza mi ?

hoca olmuyor dedi üstat beklentiye girmemek lazım artık.Ben hala benficanin ayak yaptığını düşünüyorum ciddi talibi çıkmazsa önünde sonunda bizim formayı giyer gedson..Tabi bu iş büyük risk barındırıyor mutlaka birini hazırda tutmalıyız sonra alan -pato muhabbetine donebilir