Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hagi iyi topçu satmış bir o kadar da yetiştirme bedeli falan topluyodur

Orta sahada iki Türk kullanmamız gerek.Belli bir transfer bütçemiz var diyelim.

Baris ......A.texeira.......Kerem
.........Dieng.....Gedson.........

Bu birinci 5 li.

Barış...... Cicaldau....Berkan....Morutan
.........................Dieng.............................

Bu da ikinci 5 li.

Ben birinci beşliyi seçerdim diyorum.Basariya daha yakın bir 5 li bence birincisi.Tartisma konusu tamamen bu.Olayi ergen kavgasına neden ceviriyorsunuz ki.Yok kuş var,yok bilmem nfvkas yok bilmem ot,mok.Burda fikir tartışıyoruz.
.

Atiba 38, Topal 35, Lens 33, Josef 32, Welinton 32, Vida 32, Nsakala 31, Douglas 30.

Üzerine 32'ye girecek Teixeira ve 36 yaşındaki Godin'le ilgileniyorlar ama eleştiren 1 tane yorumcu gazeteci göremezsiniz. Yatın kalkın Cicaldau.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
O ne yav akdeniz bölgesi hava durumu gibi

hagi iyi topçu satmış bir o kadar da yetiştirme bedeli falan topluyodur

Ya araştırsan o kadar çok topçu var ki bizim scout ağları cidden çok yetersiz..bu akşam konusunu açtım Kanada Meksika maçında Buchanan çok dikkatimi çekti 22 yaşında MLSde oynuyor çocuk baya yetenekli gibi hiç mi bu adamlar turnuvaları falan izlemiyor anlamıyorum sene olmuş 2021 hala menajerlerin önerileriyle hareket ediyoruz.. Morutani pek tanımıyordum ama bakıyorsun cicaldau gelmiş peşine hemen 1 Rumen daha aynısını parma yapmış geçen yıl 2 rumene 20 milyon baymislar ..Cidden anlamakta güçlük çekiyorum şu muhabbeti..

gedsonu unut artık. gedson berkan cikoldau orta sahası olmaz.

Ben hala benficanin ayak yaptığını düşünüyorum ciddi talibi çıkmazsa önünde sonunda bizim formayı giyer gedson..Tabi bu iş büyük risk barındırıyor mutlaka birini hazırda tutmalıyız sonra alan -pato muhabbetine donebilir

Ben hala benficanin ayak yaptığını düşünüyorum ciddi talibi çıkmazsa önünde sonunda bizim formayı giyer gedson..Tabi bu iş büyük risk barındırıyor mutlaka birini hazırda tutmalıyız sonra alan -pato muhabbetine donebilir
hoca olmuyor dedi üstat beklentiye girmemek lazım artık.
parayı bassan salarlar yine ama baya yüksek istiyorlar galiba. bjknin bonservisin %50si için 7.5m teklifini kabul etmemişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt