Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim alınıyor söyle bilelim.kimi almisiz da yıldız olmuş.olmaz Romanya'dan tecrübesiz 10 milyona adam alınmaz.milli takımda yok, Kazakistan'ın orta sira takımına elenmiş, Romanya futbol değeri olmayan bir ülke haline gelmiş,sana sayılarla anlatiyorum sen anlamıyorsun.muhattap olma kardeş ya..
Trabzon hiç bir şey başaramamışken, Avrupa oynamamışken, MT oynamamışken Yusuf'u 17.5 m euro artı paya sattı.

Bu açıdan bakarsan Yusuf da benzer profildi ki benzer teklif A.Kadir'e gelmesine rağmen satmadı.

Danimarka liginden bir şey başaramamış Lindström daha yeni 7 milyon euroya gitti, bildiğim kadarıyla MT oynamadı henüz o da.

Morutan gayet iyi oyuncu, yeteneği de üst düzey ha 10 verilmez, 7 verilir, maaşını az tutarsın.

Rony Lopes ismi geçmiş, sadece maaşı 2.5 m euro üstüne 10 m euro bonservis istiyorlar, 4 senede 3 katına çıkıyor bedel, sadece bonservis üzerinden de oyuncu değerlendirilmez.

Abi adamın bu durumda olmasının nedenlerinden biri de hoca değil mi? Bu takımda herkes ne gollük hatalar yapıyor ama luyinin en basit pas hatasında hoca saha kenarında çıldırıyor taraftar da bunu görüyor işin kötü yanı luyindamanın dibinde olduğu için o da görüyor. Sonuçta bu adam insan, her sporcu için en zor sakatlıklardan birinden çıkmış psikolojisini bozdu adamın
Evet hoca hatalı, aldırırken pas kalitesini de biliyordu, Luyi geldikten sonraki sezon pss oyununa döneceksek direkt satılmalıydı zaten.

Şimdi de olabildiğince değerinr yakın satılmssından hoca sorumlu.

Bence 10 gün felan hareket olmaz artık agustosun sonuna dogru hareketlenir yönetim iyi iş çıkardı şuana kadar sadece acil olarak orta saha transferi kaldı onuda keşke bu hafta içi halletseler kanat defans için bekleriz aşırı acelesi yok

Futbolcunun iyi kötü olması bulunduğu ligden bağımsızdır yahu. Bu rumen olur, japon olur ne bileyim afrikanın herhangi bir ligi olur. Oyuncuyu beğenmiyorum dersin buna lafım yok ama oynadığı lige göre değerlendirmek saçma.
Premier ligden iyi futbolcu cikma oranı ile Romanya'dan aynı mı.
Futbolcunun iyi kötü olması bulunduğu ligden bağımsızdır yahu. Bu rumen olur, japon olur ne bileyim afrikanın herhangi bir ligi olur. Oyuncuyu beğenmiyorum dersin buna lafım yok ama oynadığı lige göre değerlendirmek saçma.
Sana katılmıyorum.ben romenlerden defalarca kazık yedigimizi canlı canlı izledim.internetten araştır ilie gibi Hagi gibi olacak diye kaç tane adam alıp becaliyi Romanya'nın en zengini yaptık öğren.2003-2004 yılında hagi teknik direktör Bursaspor'un.becali ile transfer yaptılar ganea,fresinanu,vintila,miu Bursaspor tarihinde ilk defa küme düştü Hagi istifa edip kaçtı.kaliteli bir defansa karşı oynamış futbolcu kendini daha çok geliştirir Romanya Ligi'nde 50 tane gol atarsın ama İtalya'da bırak golu bonucciye çalım atamazsın.lig benim için çok önemli tabi sen istediğin gibi düşün.

Portekiz de yetişmiş totenham tarafından ışık görülmüş gedsona 15 milyon versinler kötü çıksa en kötü 8-10 a satariz.ama bu rumenler kötü çıkarsa Gençlerbirliği ne veririz.bunu yaşadık tekrar yaşamayalım.

Hagi 25 sene evvel değilde şimdi gelseydi bu taraftar ne derdi.? İyi ki o zamanlar internet filan yoktu. Yoksa Popescu,Hagi filan hayatta gelmezdi. Keza Adrian İlie’de,zaten kendisi de yine Steaua Bükreş’ten gelmişti. İyi oyuncu vardır kötü oyuncu vardır. Morutan’da net iyi oyuncu,gelsin kardeşim. Hatta alabiliyorsak o takımda Popescu var oda gelsin. Romanya filan küçümsemeyelim. Bizde Ostersund diye boktan bir takıma elendik.

Barcelonadan adam getirsen direk star olarak görür taraftar. Hele ondan önce birde Real Madrid'de oynamis biriyss, ve daha 2 sene önce bir dünya kupasinda show yapmis adami kim elestirir burda?

Öyle adami simdi getirirsen, sezon baslamadan bitti, o oyuncu ligi donunda sallar ve 25-30 gol katkisi olur mesajlari okurduk...

Sana katılmıyorum.ben romenlerden defalarca kazık yedigimizi canlı canlı izledim.internetten araştır ilie gibi Hagi gibi olacak diye kaç tane adam alıp becaliyi Romanya'nın en zengini yaptık öğren.2003-2004 yılında hagi teknik direktör Bursaspor'un.becali ile transfer yaptılar ganea,fresinanu,vintila,miu Bursaspor tarihinde ilk defa küme düştü Hagi istifa edip kaçtı.kaliteli bir defansa karşı oynamış futbolcu kendini daha çok geliştirir Romanya Ligi'nde 50 tane gol atarsın ama İtalya'da bırak golu bonucciye çalım atamazsın.lig benim için çok önemli tabi sen istediğin gibi düşün.
Bu arada tenekeyi sana demedim onuda söyleyeyim de üşüşmesinler başıma..

Ancak ingiltere kadrosunda düşünmediği adamları gönderiyor bundan dolayı ortada başarı yok scout transferine ben hiçbir zaman karşı değilim yeterli gerçekten arastirilmis olsun

Senin PL gencolarına paran yetiyor mu ve o çekiciliğin var mı?
Sırf bir futbolcu X ülkeden geliyor diye kötü demek en hafif ön yargı en uç ırkçılıktır.

Portekiz de yetişmiş totenham tarafından ışık görülmüş gedsona 15 milyon versinler kötü çıksa en kötü 8-10 a satariz.ama bu rumenler kötü çıkarsa Gençlerbirliği ne veririz.bunu yaşadık tekrar yaşamayalım.
1. adamlar satmayacağız demiş
2. cash 15m yok bizde

Luyinduma'nın sağlam bir fizyoterapiyle daha iyi olacağını düşünüyorum. Dizi üstünde dönmekte sorun yaşıyor. 8'e alındığı için bu paranın altında satmayıp oynatmalıyız. Sonuçta neler yapabildiğini bildiğimiz bir adamı üç kuruşa verip zarar etmeyelim.

Trabzon hiç bir şey başaramamışken, Avrupa oynamamışken, MT oynamamışken Yusuf'u 17.5 m euro artı paya sattı.

Bu açıdan bakarsan Yusuf da benzer profildi ki benzer teklif A.Kadir'e gelmesine rağmen satmadı.

Danimarka liginden bir şey başaramamış Lindström daha yeni 7 milyon euroya gitti, bildiğim kadarıyla MT oynamadı henüz o da.

Morutan gayet iyi oyuncu, yeteneği de üst düzey ha 10 verilmez, 7 verilir, maaşını az tutarsın.

Rony Lopes ismi geçmiş, sadece maaşı 2.5 m euro üstüne 10 m euro bonservis istiyorlar, 4 senede 3 katına çıkıyor bedel, sadece bonservis üzerinden de oyuncu değerlendirilmez.
aylik 17bin euro aliyormus orada

Yusuftan Lille memnun değil o parayı etmediğini herkes yakında görecek.cenk tosunu aldılar adamlar hayatlarının kazigini yedi.Turkiyeden giden Vedat muric ne hallerde belli.sorloth Türkiye liginin gol kralı güya Leipzig te ne hallerde biliyoruz.Fenerin guya wonderkidi elif elmas.o da ellerinde kaldı.bizim ligimiz Romanya Ligi'nden çok daha iyi olmasına rağmen çok riskli.2-3 milyona alsınlar Morutani denesinler kabul ederim.GS in risk alma lüksü yok.ille risk alacaklarsa gedsonu alsınlar ne yapacağını biliyoruz.

Açıklama yapıldı ama hala Gedson yazıyorsunuz yok abi Gedson, Medson yazmayın şunu artık ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt