Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim Morutan denilen çavoyu almayiz .Onun yuzunden yapmamiz gereken hamlelerinide yapamiyacagiz gibi 5 bile cok.4veya3 veriyolarsa eywallah vermiyorlarsa Esmerimsi bi çavo bakalim sag kanata.

harroui ve Halil Dervişoğlu vay vay vay
20210731_235130.webp

Ko Itakura, Morita, Ritsu Doan ile Japon 3'lüsü yapalsa nasıl olur acaba? Ritsu Doan hariç diğer ikisini izlemedim sayılır sadece videolardan izledim ama Japonlara karşı pozitif bir ön yargım var. Bence sevilirler burada hem pazarlama konusunda yeni kapılar açabilirler tasarım konusunda iyi ürünler gelebilir gibi bu tarz ekstraları da olur.

Morutan yerine fiorentinadan sottil de düşünülebilir. Geçen sene cagliari’de kiralıktı, çok parlak bi sezon geçirmedi ama bence büyük potansiyel.

Şampiyon 2 senedir doğru düzgün orta saha yok yine iyi iş yaptı hoca ya devşirme adamlarla olmuyor bir takımın en önemli yeri orta sahadır direnç orası oraya adam almakta fayda var.

CPH2021 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cicaldau geldi ,Berkan geldi,Taylan var Aytac var.1 tane daha alirsak yeter diye dusunuyorumki bence Gedson gelmezse oraya baska transfer yapmayacaklar gibi geliyor, 1 adama daha ihtiyac var ama 2 fazla gibi.

Cicaldau Harroui Berkan

Gayet iyi 3lü olur , Gedson için bir ihtimal oluşursa transferin son günü o bile eklenebilir

Gedson yerine harroui alınca oyun tarzı değişir kurgu tamamen değişşr bence. Harroui gelecekse diengle gelmeli benim anladığım

6 alsınlar. Valla bizim defans hattının lidere ihtiyaci var. Pva nasil bilmiyorum, tek hatirladigim hizli bir adam olmasi.

Cicaldau transferi okadar kolay gelistiki 1 gun ciddi haberi cikti evelsi gun aldik adami , sanki bana bu transfer gerceklesmemis gibi geliyor.
biz eziyet cekmeye aliskiniz transferlerde , morutan guzel ilerliyor o konuda berkanda baya surdu medyada keza PvA da oyle.
Cicaldauyu bugun idman fotolarda gorunce bu kim aw dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt