oğulcanın kızarkadaşıyla fotosonu yayınlamışlar.bu nasıl rezil bi haberdir. burayı afganistan zannediyor herhalde bu herifler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oğulcanın kızarkadaşıyla fotosonu yayınlamışlar.bu nasıl rezil bi haberdir. burayı afganistan zannediyor herhalde bu herifler
Şampiyon 2 senedir doğru düzgün orta saha yok yine iyi iş yaptı hoca ya devşirme adamlarla olmuyor bir takımın en önemli yeri orta sahadır direnç orası oraya adam almakta fayda var.Bu kadar ortasahayi ne yapacaz ?
tam orta sahada adam yiyecek bir fizige sahip harroui gardasimharroui ve Halil Dervişoğlu vay vay vay Ekli dosyayı görüntüle 133005
Cicaldau geldi ,Berkan geldi,Taylan var Aytac var.1 tane daha alirsak yeter diye dusunuyorumki bence Gedson gelmezse oraya baska transfer yapmayacaklar gibi geliyor, 1 adama daha ihtiyac var ama 2 fazla gibi.Şampiyon 2 senedir doğru düzgün orta saha yok yine iyi iş yaptı hoca ya devşirme adamlarla olmuyor bir takımın en önemli yeri orta sahadır direnç orası oraya adam almakta fayda var.
CPH2021 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Top alip-verme, top surme islerini gordukten sonra kotu bir oyuncuyu yarim dakika izlemek yetiyor.Benim arkadaş da bu tarz şeyler söyledi şaşırdım doğrusu ortalama kaç maç izlemissindir renktas ?
dieng ve gedson bekliyorum gözlerim kapalı