Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni transferler olacaktır.ayrıca takip etmemek elde değil.bunu beni elestirmek için söylüyorsan ben düşüncemi söylüyorum.gidenlere gelenlere bakıyorum.gecen sene ki futbola bakıyorum biz kadro olarak gerideyiz.ben kadro değerlerine çok önem veririm bizim kadro değerimiz çok düştü.berkan,Sasha ve Pva harici transferlerden ve gidenlerden memnun değilim.
geçen sene 3 tane orjinal ortasaha yoktu yazabileceğin
sol bek sakatlıktan kurtulamıyordu.
Geçen seneye göre nerede gerideyiz Gedson harici?

Ergen sensin bilader. Onyekuruyu istemezmiiyim yeaa diyip elestirilmek istenmeyen hocana söyle. Fatih terim gidene kadar bu takimdan bi cacik olmaz.
Cacık olmazsa takip etme FT gidene kadar ergen bozuntusu, tutarlı ol biraz.

Onyekuru coşar da elestirilirim diye sucu gene eski yönetime atmis. Sanki monacoyla pazarlık yapsan 5e sana vermeyeceklerdi.
Berkana 4 veren kulup onyekuruya hayli 5 verirdi. Fatih Terim net istemedi hic tatavaya gerek yok. Yarın onyekuru çosarsa Yunanistanda suçu da kimseye atmasın.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene başından ne farkı var kadronun?

Belhanda, Sarachi mi, başka?

Forumun geneline göre en iyi kadro bizdeydi, FT o kadroyla kesin şampiyon olmalıydı.

Demekki kadromuz ziyadesiyle kötüymüş lakin senin beklediğin gibi yüksek maaşlı direkt katkı verebilecek adamlar gelmeyecektir, o yüzden beklentinin gerçekleşeceğini sanmıyorum.
10 tane rotasyon adamı alacaklarına 3-4 Tane net adam alsinlar öyleyse.bjk sadece 11 adamla şampiyon oldu neredeyse.aytac,Alparslan, Taylan, kılınç,akbaba, bayram, arda,say say bitmiyor.

Ben tutarliyim.sen hocana laf kondurtmamaya devam et burasi Galatasaray terimspor degil
Laf kondurtmasam sen ve senin gibilerin hiç biri bu forumda yazamazdı ama muhtemeldirki muhakeme yeteneğin olmadığı için bunu algılayabilmen mümkün değil.

Uza şimdi, alıntılama bir daha da.

Ben tutarliyim.sen hocana laf kondurtmamaya devam et😂 burasi Galatasaray terimspor degil
1627833522292.webp

Üç 8'dense bir 6 iki sekiz daha uygun ligimiz için şampiyon olan takımlara bakarsak mutlaka bir 6 var beşiktaşta josef biz de melo fenerin son şampiyonluğunda mehmet topal gibi üç 8 yumuşak kalır

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
''8'' lerin özelliklerine de bağlı bu konu. Mesela Berkan; ligin en ofansif oynayan takımında, önde Bakasetas ve yanında Salih' le birlikte oynadılar ve çok iyi iş çıkardılar; çok değil, diğer mevkiilerde iki adet daha kaliteli futbolcuları olsa, hatta bir tane net santrforları olsa, kanırta kanırta şampiyon olurlardı. Zirveden kopunca Bakasetası sattılar sonra; Salih' i öne atıp başka bir genç oyuncuyla birlikte Berkan oynadı, yine de iyiydiler...

10 tane rotasyon adamı alacaklarına 3-4 Tane net adam alsinlar öyleyse.bjk sadece 11 adamla şampiyon oldu neredeyse.aytac,Alparslan, Taylan, kılınç,akbaba, bayram, arda,say say bitmiyor.
Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ben normal bulmuyorum, Başakşehir gibi 1 senelik oyuncu bazlı bir sonuç.

Biz veya Fener aptal olduğundan kazandılar.

3-4 net adam alınca da geri dönüşü olmuyor sürekli benzer döngüleri yaşıyoruz.

Fatih hocanın açıklamalarında da görüldüğü gibi Falcao ve Feghouli gitmemekte diretirse kadro dışı kalacak. Tabiki de bu durumda limitleri nasıl ayarlıyacağız bilemiyorum

bjk şampiyonlugunun verildiği örnekten sonra ağır yaralandım

YaV he he . Fatih terimin istedigi bütün oyunculari alsinlar sonra basarisiz olunca görecem bahaneleri
Sen ne ayaksın, Galatasaray'ın başarısız olmasını mı bekliyorsun?

Şampiyon olduğumuzda sen sevinme kardeş.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Enseyi karartmaya gerek yok geçen yıl sene başını düşünün Muslera-pva-yedlin-sacha boey-berkan-cicaldau-Mohammed-BAY-hatta kerem bile yoktu(doğru dürüst forma giymedi çocuk)... 2 golle şampiyonluğu kaçıran takimdan ise ciddi ciddi arayacagimiz tek adam Gedsondir o da son 6-7 hafta açıldı onun dışında Halil ve onyekurunun da katkısı oldu ara sıra..
En az 4 mevkide geçen sene başına göre kaliteyi artırmış gibi gorunuyoruz elzem olan 3 transfer kaldı gedson-sag açık ve stoper gedsoni alabildiğimiz an diğer 2 transfer yapılmasa bile geçen yildan bariz daha iyi bir takımız oluyor.. Rakiplerin durumu da ortada ahım şahım takviye yapabilen olmadı..
Bence yönetim en az 2 takviye daha yapacak gerisi hocaya kalmış artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt