Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Bu kemerburgazı biz göremeyeceğiz sanırım bari torunlar görse
İnşaat maliyetleri sürekli artıyor... 25 ay imkansız gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kemerburgazı biz göremeyeceğiz sanırım bari torunlar görse
Sen yüzüme fenerli diyebilirsen bende sana derimAnladım...
IQ seviyen 10'un altında.
Ama bir şey diyeceğim, burda yazdığını yüzüme diyebilirmisin?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Takimini satan futbolcuyumu istiyoruz?Morutan bilerek kötü oynuyordur o manyağın başta olduğu yerde.
Dolar 10 tl konuşuluyor hatta 12 tl beklryen var. Bitmesi imkansız bir proje olmaya doğru gidiyor. Floryayı imara açtın yaptın sattın aldığın para kemerburgaza gider gibi duruyor. Hiçbir kazancı yokİnşaat maliyetleri sürekli artıyor... 25 ay imkansız gibi
lütfen genelleme yapmayalım, 1 temmuzdan beri messi nöbetinde olanlarimizda varKoskoca Galatasaray taraftarlari keremi boeyi barisi ilk 11 e yaziyolar basit bi rumen futbolcunun nöbetini tutuyorlar.YAZIK
Affededsin ama y... dersin.Sen yüzüme fenerli diyebilirsen bende sana derim
Takimini satan futbolcuyumu istiyoruz?
Vaat gerçekleşmezse yangın yapılır.ouw pilot spor almışız
ii bir hbr değil mi ?
Messi kim yahu Ronaldo'nun olduğu yerde! Ben Ronaldo ve KDB bekliyorum. Arjantinli leşini alıp git buradan.lütfen genelleme yapmayalım, 1 temmuzdan beri messi nöbetinde olanlarimizda var
Adminim şimdi bu pilot kulüp işi gerçekse bunlar ne yapacak tüm pf takımı oraya mı kaydıracakVaat gerçekleşmezse yangın yapılır.
Gerçekleşirse salağa yatılır.
GSC kuralı bu.
Sanmam. Eren , Mahmut, Kaan gibi adamlar direkt oraya 11 gönderilirAdminim şimdi bu pilot kulüp işi gerçekse bunlar ne yapacak tüm pf takımı oraya mı kaydıracak
50 60 dk izleyebildimMorutan bilerek kötü oynuyordur o manyağın başta olduğu yerde.
Rekabet olacağı için beklentili olduğumuz Luş gibi adamları oraya yollayacağız, umarım sonu Beylerbeyi gibi olmaz.Adminim şimdi bu pilot kulüp işi gerçekse bunlar ne yapacak tüm pf takımı oraya mı kaydıracak
Kulüpte oyuncu gözükmüyor nasıl olacak bu iş daha fazlası gerekiyor. Bu sene yetişmez seneye kalır gibi gözükğyorSanmam. Eren , Mahmut, Kaan gibi adamlar direkt oraya 11 gönderilir
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NeuerFalcao ve Babel’i aldik da noldu? Nzonzi geldiginde ne oynadi? Seri geldiginde taraftar sallayip dururuyordu. Feghouli ve Belhanda son 2 sezonda top mu oynadi? Kimi ilk 11’e yazalim renktas? Marcao alindiginda portekiz’in sonuncu siralarinda olan takimin stoperi alindi diye bazilari elestiriyordu, simdi takimin en degerli oyuncusu.
lütfen genelleme yapmayalım, 1 temmuzdan beri messi
Sanmiyorum herkes tutturdu illa genc olacak 25 üstü olmicak messi kriterlere uymuyolütfen genelleme yapmayalım, 1 temmuzdan beri messi nöbetinde olanlarimizda var
Bütün alt yapı gitmez, genç transferler yapılıp yollanırKulüpte oyuncu gözükmüyor nasıl olacak bu iş daha fazlası gerekiyor. Bu sene yetişmez seneye kalır gibi gözükğyor