Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz koskoca Galatasaray'ız. Lütfen haland , kante , Benzamayı bekleyin.yakışmıyor

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sag cizgiye alacagimiz oyuncunun sut özelligi ve özelikle oyun akli olmali

Dengeli bir kadro kurmamiz gerekiyor bu yüzden kadro mühendisligi önemli

Muslera
Boey Transfer Marcao Pva
Taylan
Transfer Cicaldau Berkan Kerem
Mohammed

Böyle bir planlama düsünüyoruz galiba aciklamalara göre,sol cizgide Kerem golcü özelligi olan veya Rahat pozisyona giren bir oyuncu diyelim oynadikca gelisecek ve golcü kanat eksikligimiz olmayacak bence ayrica Baris’i da kullanabiliriz performansa göre oyunculara güvenmemiz lazim

Sag cizgiye ise tam aksine sut özelligi olan oyun akli olan lider bir oyuncu buldugumuz zaman dogru bir planlama yapmis oluruz

Orta saha da Cicaldau ve Berkan bence tam o mevkinin oyunculari Ama keske Gedson da gelse ozaman mükemmel bir orta sahamiz olur

1627852505248.webp

Morutan bilerek kötü oynuyordur o manyağın başta olduğu yerde.
50 60 dk izleyebildim
ilk yarı iyiydi 3 4 kez pas arası yaptı top çaldı falan ikinci yarı pek sallamadı.
3 asistini yediler benim izlediğim kadarıyla. 2sini çok aptalca harcadılar(tanase leş atıyor).

Falcao ve Babel’i aldik da noldu? Nzonzi geldiginde ne oynadi? Seri geldiginde taraftar sallayip dururuyordu. Feghouli ve Belhanda son 2 sezonda top mu oynadi? Kimi ilk 11’e yazalim renktas? Marcao alindiginda portekiz’in sonuncu siralarinda olan takimin stoperi alindi diye bazilari elestiriyordu, simdi takimin en degerli oyuncusu.
Neuer
TAA- Ramos- Van Dijk - Alaba

Kante - Modrid

Neymar KDB Son

Kane

Yine memnun kalmaz. Bizim taraftarlarımızdan bazılarının garip bir huyu var. Realiteden ziyade hala 26 Ağustos 2000'de yaşıyolar. Uefa kupasını almış, bi önceki gece reali yenip süper kupayı kazanmış avrupanın 1 numarası olmuş bir takımmışız gibi. Sanki bütün takımlar yöneticiler menajerler ağzımızın içine bakıyormuş gibi. A desek Allison B desek Bruno Fernandes "yakarım gemilieri benim kanım sarı kırmızı" diyecek sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt