Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış Yurduseven: "Buradan kulüplere sesleniyorum. 8+6 yabancı kuralında, dışarıda kalan +6'daki futbolcuların sözleşme bitimine kadar aldıkları süre hesaplansın, dışarıda kaldıkları sürelerin parasını TFF ödesin." (TRT Spor)
Vay be beyin bedava işte adam kullanabiliyormuş.

Yediğimiz goller konusunda haklısın abi ama benim görüşüme göre ön alanda presi doğru yapamıyorsan ki biz yapamıyoruz, mutlaka iyi bir kesicin olmalı. Ön liberoya ben de topla ilişkisi daha iyi olan, oyun görüşü olan aynı zamanda kesiciliği iyi olan birini isterdim ama maalesef eldeki imkanlarla öyle birini almak çok zorlaştı. Gedson konusuna gelince, benim için ideal olan kesici+Gedson+yaratıcı os ama bırakmayacaklar gibi, bıraksalar bile yabancı sınırı işi bozuyor. Kim gelirse gelsin umarım faydalı olur.
Ön alanda presi yapabilmek için olumlu yada olumsuz bir şekilde atağı sonlandırman gerekir. Ne yazık ki biz 1. Bölgeden 2. Bölgeye ya da 2. Bölgeden 3. Bölgeye top taşımakta sıkıntı çekiyoruz. Oldu ki 3. Bölgeye top geldi bu sefer forvetle buluşturamıyoruz. Top auta gitsin ofsayt olsun sıkıntı değil. Yeterki pozisyon sonlansın. Zaten pozisyon sonlanırsa senin müthiş bir kesiciye ihtiyacın kalmıyor.
Dersen ki bu oyunu oynamayalım topu marcao ileri şişirsin. Dönen topu kesici bir şekilde alsın ve kontra tarzı bir oyun oynayalım, o zaman tamam. Ama onda da kesici adam topu kestikten sonra yine isabetli pas verebilmeli.

Hauge’yi mi kiralasak ya sağ kanat için? Verir mi Milan?

Aslında kanat için Liverpoola çöksek çohoş olur abi

Valla senin gibi genç kardeşlerimiz daha iyi takip ediyor piyasayı. Ne doğru düzgün maç izlediğimiz var ne FM hayatımız :asd: Haugeyi de geçen seneden hatırlıyorum işte :asd: Şu anda Liverpool’dan hangi oyuncuyu kastettiğini bile anlamadım mesela :berkan:

Valla senin gibi genç kardeşlerimiz daha iyi takip ediyor piyasayı. Ne doğru düzgün maç izlediğimiz var ne FM hayatımız :asd: Haugeyi de geçen seneden hatırlıyorum işte :asd: Şu anda Liverpool’dan hangi oyuncuyu kastettiğini bile anlamadım mesela :berkan:
1628023465050.webp

Şunları kastettim abi :D Origi'nin piyasası çok yüksek onu geçiyorum belki Adama Traore takasında kullanırlar Ojo oldukça genç bi isim ama tabi göz bi Shaqiri arar :D

Salah iyi olurdu cidden gözden de düştü ama yaşı ilerledi ondan emin değilim Liverpool 10 milyona bırakır

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerçekten öyle. Forumdaki ilk senelerimde bir çok oyuncuya vakıftım. Şimdi Galatasaray maçlarından başka tek bir maç izleyemiyorum. Ancak böyle bizle adı geçen oyuncuların kısa videoları... 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt