Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir oyuncuyla alakalı karşıt fikir söylediğinizde maçları izlememiş olmakla itham ediliyoruz devamlı. İzlediğimiz şeyi bazı arkadaşlardan farklı yorumlama şansımız yok sanırım , buna ihtimal vermiyor kimse. İsmi durdurmak kelimesinden gelen mevkide oynayan adamın durdurmak namına hiçbir vasfı yok diyoruz , maçları izlemesem niye böyle bir şey söyleyeyim kanlısı mıyım herifin sanki ?

Opsiyon olsa ne olacak ki 15 derler 20 derler o parayı verebilir misin veremezsin böyle bi oyuncuya talip oluyorsan ancak kiralık olacağını bilmen gerek abidik gubidik biri gelip goller yedirip şampiyonluktan edeceğine kiralık adam gelip şampiyon yapsın sonraki sezon şampiyonluk parasıyla başkası da bulunur ilk hedef şampiyonluk olmalı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nedir bu kiralık oyuncu gelmesin kafası bir türlü çözemedim lan. 4 5 tane olmasında 1 2 tane olabilir.

Tatanga geliyorsa Luyindama veya Marcao gidecek demektir acaba hangisi gidecek , kotu perfomansindan dolayi Luyindama mi paraya ihtiyac oldugu icin Marcao mu

geçen sene de bonuslarla 1 m euro maaş ödedik.
Bu yıl 1 m euro toplam bedelle (önceki sezonları, ekonomik şartları, kurları, hangi pozisyonda alındığı (ön libero için transfer edilmişti) katmadan alıntı yapıyorum çünkü her dönemin şartları farklı) tecrübeli, takıma uyum sağlayabilecek, fiziksel ve teknik olarak yeterli bir oyuncu söyleyin tamam diyelim adminim.Üç misli toplam maliyet ile daha kötüsünü istiyor millet sırf yüzü eskidi diye.Benzer durum Diagne, Onyekuru gibi oyuncular için de geçerli.

Donk dediginiz adam 6.oldugumuz sezonun sonlarinda kontrati uzatilmadigi icin bilerek oynamiyordu siz neyden bahsediyorsunuz yahu. Herif bilerek ve isteyerek rakibe hamle yapmiyordu hava toplarina cikmiyordu.

Böyle gevsek ve vurdumduymaz bir adami Allah askina savunup komik hallere düsmeyin. Adamin ofansta yaptiginin hic bir degeri kalmiyor ilk görevi olan savunmayi haddince ve yeterince yapmadigi sürece. Ancak hocaya yag cekmesini bilir.

Son düzenleme:
@Ekin Amad

yazmayi unuttum ama kiralik oyunculardan gelir de elde edemiyorsun. Bu futbol piyasasinda oyuncu satisi onemli. Bizim gibi borclu takimlarda 5 liraya aldigin oyuncuyu 10 liraya satmasi da lazim. Baska turlu bu cark donmez. Bonservis geliri elde etmeden takim olarak buyuyemezsin, ekonomik acindan problem yasarsin (ki biz bunu yillardir yasiyoruz oyuncu satisi yapmayi beceremiyoruz cunku). Kulupte cash para olmaz. O sebeple kiralik oyuncu dedigin takimda max 3-4 tane olur o da bonservisi icin paran olmadigindan dolayi. Kiralik kaliti topcu icin de iyi para istiyorlar artik. Kimse takimdaki en iyi oyuncusunu kiralik vermez sana. Verecekleri yedek oyuncu oluyor genelde. Bunu da dusunmek lazim. Kalliteli kadro kuramazsin kiralik oyuncularla sadece.
hepsini anlıyorum. mevcut sistemde boyle birsey mumkun degil tabi ki ama sistem baştan yanlış kurulmuş. dunya futbolunun yonetimi bende olsa kokunden degistiririm sistemi. benim kafamdaki sistem şu. futbolcu sözleşmelerinin suresi zorunlu olarak 1 yıl olacak. bonservisli oyuncu diye bir kavram olmayacak. kulupler her sene tum futbolcularla yeni sozleşme yapacak 1 yıllık. kuluplerle futbolcular arasındaki guc asimetrisi bitecek, kuluplerin kendi arasındaki pazarlık gucleri dengelenecek. ilk birkaç sene kadrolar çok değişir ama sonra düzen oturunca stabil hale gelir.

Bu yıl 1 m euro toplam bedelle (önceki sezonları, ekonomik şartları, kurları, hangi pozisyonda alındığı (ön libero için transfer edilmişti) katmadan alıntı yapıyorum çünkü her dönemin şartları farklı) tecrübeli, takıma uyum sağlayabilecek, fiziksel ve teknik olarak yeterli bir oyuncu söyleyin tamam diyelim adminim.Üç misli toplam maliyet ile daha kötüsünü istiyor millet sırf yüzü eskidi diye.Benzer durum Diagne, Onyekuru gibi oyuncular için de geçerli.
Stopere para harcayacaksak bence iyi bir kesici alınmalı, Marcao zaten top kullanma konusunu hallediyor.

Kesici alınmayacaksa Işık Kaan oynasın ben okeyim.

Luyindama bu donem gitmesse ya devre arasi cok ucuza gider yada sezon sonu belese gider , sozlesme uzatmayiz sanirim o yuzden ben ilk luyindamanin gidecegini dusunuyorum
Tanganga-Marcao tandemini kafamda çok oturtamadım. Luyindama uzatılırsa ve 3'lü stoper tandeminde ortaya konulursa iyi bir üçlü olabilir ama yabancı sınırı sıkıntı. O yüzden Marcao-Luyindama satıp yeni bir tandem oluşturmak mantıklı geliyor. 15 kazansak 8-10 arasına 2 stoper alınır. Gerçi hoca Marcao-Tanganga ikilisini orta sahaya koyup Wellington-Vida gibi önde baskı ile top kazanmalarını isteyecek. PSV maçında ilk 30 dk yapmıştık, o yüzden Hocanın Marcao'yu satacağını düşünmüyorum. Geriye çekildiğimizde nasıl performans gösterirler soru işareti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt