Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanganga-Marcao tandemini kafamda çok oturtamadım. Luyindama uzatılırsa ve 3'lü stoper tandeminde ortaya konulursa iyi bir üçlü olabilir ama yabancı sınırı sıkıntı. O yüzden Marcao-Luyindama satıp yeni bir tandem oluşturmak mantıklı geliyor. 15 kazansak 8-10 arasına 2 stoper alınır. Gerçi hoca Marcao-Tanganga ikilisini orta sahaya koyup Wellington-Vida gibi önde baskı ile top kazanmalarını isteyecek. PSV maçında ilk 30 dk yapmıştık, o yüzden Hocanın Marcao'yu satacağını düşünmüyorum. Geriye çekildiğimizde nasıl performans gösterirler soru işareti
Tanganga Marcao daha iyi olabilir tandem için ikiside aynı özellikli gibi ama geriden oyun kurarken Marcao çok baskı yiyordu Luyindama pek meziyetli değil zaten topla. Tanganga iyi transfer olabilir bence hamlelide bir oyuncu baski altında topta tutar bence iyi gibi

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Topu kapabildiği sürece geçerli değil mi bu dediğin ? geçen sene Donk hava topuna çıkmadan rakibe herhangi bir müdahalede bulunmadan adamlar kalemize hücum ederken refakatçilik yapıyordu

Böyle olduktan sonra isterse dünyanın en iyi top kullanma becerisine sahip oyuncusu olsun, stoper için ilk öncelik defans yapabilmesidir, top kullanma becerisi veya pas becerisi ekstra özelliklerdir stoper için
donk stoper değildiki.hoca saolsun her oyuncuyu bi yere yama yapa yapa bitirdi bizi.benim vurgu yaptığım şey bi defans oyuncun var ama heran el bombası gibi davranacak kaygısı yaşıyorsan sıkıntıdır bu.haa insandır eksik yönü olmaz mı elbette olur ama gelişim konusunda üstüne gitmiyorsa bu daha büyük bi sıkıntı.luyi kendini geliştirmeliydi soğuk kanlı durmayı kafası yukarda topa hükmetmeyi çalışmalıydı.gereksiz şekilde 2-3 kişinin içine çalımla gitmemeyi ya da bire birde iken bile çalıma kalkıştığında kaptıracağı topun kalede gol olacağını ve bunu yapmaması gerektiğini bilmeli.

luyi 3 yıldır aynı luyi.iyi top kapar ama heran saçmalayabilir.

Aynen öyleydi ve Lig 1'de yılın stoperini alabilecek güçteydik o da ayrı konu.

Tabii Lille'in yerine 2.5 milyon euroya aldığı Kjaer ile şahane bir geçiş yaparken bizim Dany ve Chedjou gitsin diye dua edecek noktaya gelmemiz de Türk futbolundaki bataklığın göstergesi herhalde.

Fransa'da bir gatenin yilin stopere seçilmesine fazla önem arzettik bence. Sanki Ibrahimovic'e bacak atmasi kilit rol oynamiş gibi.

*** Desteksiz Atış ***

Kulüpler Tff'ye ateş püskürüyorken görüşme sonrası sakinleştiler. Tahkim-Pfdk konusunda geri adım atıldı. Belki şimdilik bunu yapalım, yabancı kuralını da atıyorum 1 Eylül'de kaldırırız/erteleriz dediler. Bir anda hepsinden vazgeçmiş gözükmemek için. Kulüpler de onun rahatlığıyla hareket ediyor olabilir.

*** Desteksiz Atış ***
Seneye kalkacak bence

maxresdefault.jpg

bu arkadaşın bizimle olan durumu nedir acaba avurupayada transfer yapmadı kendi kulpleri olaun leipzig ve salzburgada gitmedi enteresan

Biz anadolu takımlarını nasil goruyorsak Avrupa suan bizi maalesef ayni kefeye koyuyor

Buna katilmak mümkün değil. Son 20 yıldır yönetişim anlamında ülkenin her alanında beceriksizlik had safhada iken gelismeyi ve çağa ayak uydurmayı beklemek saflık. Sporumuz da aynı şekilde. Yoksa bu işin finansal bacağı işin sadece bahanesi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt