Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.371
- 7.229
- 2.358
Sadece Berkan var. Bizim asıl oraya en az 2 transfere,bir forvete, bir 10 numaraya,bir stopere,ve sağ açığa ihtiyacımız var.O bölgede kontenjanımız dolu gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece Berkan var. Bizim asıl oraya en az 2 transfere,bir forvete, bir 10 numaraya,bir stopere,ve sağ açığa ihtiyacımız var.O bölgede kontenjanımız dolu gerek yok
Ts yanlış yapmış direk alacaktı. Yanında sert bir 6-8 ile çok iş yapar bence. Yaşı da büyük değil.25 yaşında Emirhan. Sadece sol ayağı düzgün başka bir numarası yok. Göbekte pas dağıtır ama sertlik tempo falan yapmaz. Kendini yırtsa olacağı Bilal Kısadır. Ts alacaktı bi ara vazgeçti.
Hepsi gelecek bence terim kararlıSadece Berkan var. Bizim asıl oraya en az 2 transfere,bir forvete, bir 10 numaraya,bir stopere,ve sağ açığa ihtiyacımız var.
10 numara ve sağ açık acil olmalı. Bilmiyorum ama izlediğim son 2 maçta sanki Luyindama’da kıpırdanma var.Hepsi gelecek bence terim kararlı
Luyindama mentali düzeltse devre arası iyi fiyata 7-8 gidebilir hala geç değil.10 numara ve sağ açık acil olmalı. Bilmiyorum ama izlediğim son 2 maçta sanki Luyindama’da kıpırdanma var.
Evet aşı olman lazımMillet hâlâ transferden bahsediyor.Asıl sorunu ısrarla görmek istemiyor.
Asil sorun abartili sekilde elestiren, her hatada isliklayan ve sabri olmayan taraftar.Millet hâlâ transferden bahsediyor.Asıl sorunu ısrarla görmek istemiyor.
UzaEvet aşı olman lazım
Rony lopesmorutan bak gör. 10 mu bilemem ama alacağız.
Cicaldou da var unutmuşsunMuslera elbet form tutacaktır ligde geri 4 luyu de bir şekilde hallederiz Berkan da iyi transfer etti 6 Adam.bomba gibi bir takım olursak Muhammed te gol atar ,diagnede de gol atar hatta Oğulcan oynasa gol atar.bence forvetede ihtiyacımız yook.7 adam var diyelim hazır.geriye kalan yerlere 4 net adam alirsak biz ligi götürürüz.kerem,bay,kılınç,akbaba zaten rotasyondan bol birşey yok.
ozon ve seki gidecek kesi, omarın sözleşmesi askıya alınacak o da kesin, hayır alıpta elin mahkum olacağına şimdiden versene kiraya
Omar ı yollamak lazım ya da yedlini böyle saçmalık mi olur ya herkese biz bakıyoruzSözleşmeler yeni kuralla askıya alınamıyormuş diye bi şey duydum. Doğruluğu var mıdır acaba.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kerem'e güvenmiyorum, maç içinde süreklilik sorunu olan bir oyuncu.Bu yüzden sadece sağa değil sol kanada da oyuncu lazım.Tabi bunun için Babel'i şutlamak gerekiyor.Taylan Berkan ve stoperi yerli yapıp ön tarafı full yabancı yaparsın problem olmaz.