Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 yaşında Emirhan. Sadece sol ayağı düzgün başka bir numarası yok. Göbekte pas dağıtır ama sertlik tempo falan yapmaz. Kendini yırtsa olacağı Bilal Kısadır. Ts alacaktı bi ara vazgeçti.
Ts yanlış yapmış direk alacaktı. Yanında sert bir 6-8 ile çok iş yapar bence. Yaşı da büyük değil.

Muslera elbet form tutacaktır ligde geri 4 luyu de bir şekilde hallederiz Berkan da iyi transfer etti 6 Adam.bomba gibi bir takım olursak Muhammed te gol atar ,diagnede de gol atar hatta Oğulcan oynasa gol atar.bence forvetede ihtiyacımız yook.7 adam var diyelim hazır.geriye kalan yerlere 4 net adam alirsak biz ligi götürürüz.kerem,bay,kılınç,akbaba zaten rotasyondan bol birşey yok.

Lionel Messi, "büyük bir sürpriz olmadığı takdirde" kariyerine PSG'de devam edecek.

Marca

Muslera elbet form tutacaktır ligde geri 4 luyu de bir şekilde hallederiz Berkan da iyi transfer etti 6 Adam.bomba gibi bir takım olursak Muhammed te gol atar ,diagnede de gol atar hatta Oğulcan oynasa gol atar.bence forvetede ihtiyacımız yook.7 adam var diyelim hazır.geriye kalan yerlere 4 net adam alirsak biz ligi götürürüz.kerem,bay,kılınç,akbaba zaten rotasyondan bol birşey yok.
Cicaldou da var unutmuşsun

ozon ve seki gidecek kesi, omarın sözleşmesi askıya alınacak o da kesin, hayır alıpta elin mahkum olacağına şimdiden versene kiraya

Sözleşmeler yeni kuralla askıya alınamıyormuş diye bi şey duydum. Doğruluğu var mıdır acaba.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 numara ve sağ açık acil gelmeli. Ulen bu Terem Moffi demişlerdi geçen gün,cuk oturur ama 15 isterler. Aynısı Claudinho için de geçerli. Kaliteli adamların isimleri geçiyor. Hala Morutan’ın da geleceğini düşünüyorum. Öyle bir hissiyat var.

Kerem'e güvenmiyorum, maç içinde süreklilik sorunu olan bir oyuncu.Bu yüzden sadece sağa değil sol kanada da oyuncu lazım.Tabi bunun için Babel'i şutlamak gerekiyor.Taylan Berkan ve stoperi yerli yapıp ön tarafı full yabancı yaparsın problem olmaz.

Kerem ısrar edilmesi gereken bi kaç oyuncudan biri bence kadroda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt