Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.085
- 5.188
Erden beyden özür dilerim
Ellerinden öperim
Ellerinden öperim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle oynamışlığı var Chealsedeziyechi 433de orta üçlünün sağ içi ters ayaklı oyun kurucu olarak kullanabilir miyiz bernardo gibi
kerem icardi zaha da ön tarafta
Artık nasıl morardılarsa transferin son günü yayın açamadılar.Haluklar iyi tüydü
2 gündür paylasim yapmiyorlar
Öyle oynamışlığı var Chealsede
Valla çok kızdım ama onların sayesinde öğrendik yangın çıkardık onlar olmasaydı belkide direk gelecekti.Artık nasıl morardılarsa transferin son günü yayın açamadılar.
Yapma beleDombele fenere koybele
Yaptim bileYapma bele
yokSizide Zaha, Ndombele, Ziyech izleyecek olmak azdırmıyor mu?
Başarılı olduğu sezonlar da oynadı. Ben ona dönebileceğini düşünüyorum maç maç.başarılı oldu mu
bildiğim kadarıyla chelsea 3lü savunmaya dönünce ziyech gözden düştü
Azması gereken organında sorun var diye yorumladım.
okuma yazman vardır
Fizik kalitesi iyi olursa yapar kesinlikle.ziyechi 433de orta üçlünün sağ içi ters ayaklı oyun kurucu olarak kullanabilir miyiz bernardo gibi
kerem icardi zaha da ön tarafta
Emin miyiz? Bence daha esnek olup az sakatlanıyorlar. Denge oyuncuları hemen hepsi.Öylede güç kazanması için bunlar da şart futbolcu her zaman top ile yapılan antremanını sevdiği doğru ancak dediğim gibi yoksa çok büyük sakatlıklar vazgeçilmez birşey. Fiziki olarak zayıf olması zaten onun için kas yırtılması bağ yırtılması vs gibi sakatlıklarda çok önde tutuyor genellikle böyle adamların sakatlıkları darbeye bağlı oluyor çünkü kasların taşıdığı ekstra kilo yok.
Erden beyden özür dilerim
Ellerinden öperim