Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak elmas denen avel neyi doğru yaptı ki
torrentde doğru yapsın

o herife sövmek ve kümeye düşmemek için dua etmek tek yaptığım şeydi

ft tercihi başdan hataydı zaten

ft eski ft değildi bunu görememek mallıkdı

herif 30 küsürmü ne sefer sezon içinde bodruma uçuyordu :)

herşeyi geçtim hasta adama yaptıklarını ben affedemiyorum
sırf kendi egosu için adamı ezdi geçti

ftyi babam gibi severim hala ama çok yanlış yaptı başarısızlığı kabullenemedi

Sizide Zaha, Ndombele, Ziyech izleyecek olmak azdırmıyor mu?

Şampiyonlar ligi müziği çalarken ayakları titremeyecek oyunculara sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

okuma yazman vardır

Ya bos muhabbet yapiyorsun. Twitter’dan baska resmi hesap yok mu?

Demek ki farkli bir yerde gormusum ve yazi yokmus. Buraya girdigimde konusu da yoktu. Ben de mesaj yazdim.

Sana o yaziyi yazdiracak ne yaptim? Hakaret mi ettim? Hala ukalaca “okuman yazman vardir” diye mesaj yaziyorsun. Yasin kucuk sanirim ya da hanimdan firca yedin ondan agresifsin 😂

ziyechi 433de orta üçlünün sağ içi ters ayaklı oyun kurucu olarak kullanabilir miyiz bernardo gibi

kerem icardi zaha da ön tarafta
Fizik kalitesi iyi olursa yapar kesinlikle.

Öylede güç kazanması için bunlar da şart futbolcu her zaman top ile yapılan antremanını sevdiği doğru ancak dediğim gibi yoksa çok büyük sakatlıklar vazgeçilmez birşey. Fiziki olarak zayıf olması zaten onun için kas yırtılması bağ yırtılması vs gibi sakatlıklarda çok önde tutuyor genellikle böyle adamların sakatlıkları darbeye bağlı oluyor çünkü kasların taşıdığı ekstra kilo yok.
Emin miyiz? Bence daha esnek olup az sakatlanıyorlar. Denge oyuncuları hemen hepsi.

Ziyech’in de kariyerinde aşırı sakatlık yok zaten.

Dayanıklılık olarak bakarsak farklı tabii ama az sürelerle başlamasında bir sorun olduğunu düşünmüyorum, ki alacaktır muhtemelen.

Aklıma gelmişken yazayım, Neymar Brezilya’yı dağıtıp Avrupa’ya geldiğinde sadece 59 kiloydu, ilk işleri 7-8 kilo aldırmak olmuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt