Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.293
- 2.924
- 2.088
Harbiden. Goren de bu adamlarin kontratta Vecino ile oynama sarti var zannedecek.Ya ne saçmalıyor bu herifler. İcardi'ye ne dicekti Muslera'ya ne diyecekti yönetimden bize ne.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbiden. Goren de bu adamlarin kontratta Vecino ile oynama sarti var zannedecek.Ya ne saçmalıyor bu herifler. İcardi'ye ne dicekti Muslera'ya ne diyecekti yönetimden bize ne.

Eger Sarri yaptiysa bunu en buyuk GalatasarayliVecino transferi ister Sarri, ister taraftar baskısı olsun iptal olmalıydı. Buna kim sebep olduysa helal olsun. 12-13 milyon euroyu havaya atacaktık
vecino'ya tapanlar sıralı tam listeben gercekten anlamadim
neden vecino iptal oldu diye çıldırdı bunlar acaba
bana da böyle geliyorBen size diyim Vecino haberini ilk bunlar verdi tepkileri gördükten sonrada yönetim bunlara ultimatom çekti sizin yüzünüzden oldu ihale bunlara kaldı şimdide taraftarlara kızıyorlar.
Bende ama bu sene bizim için biçilmiş kaftan hazır olmayan oyuncularımız varMilli aranin abv, nefret ediyorum bu aralardan yav
Haluk Yürekli: "Hani beyler nerdesiniz, 2 gündür yoksunuz diyordunuz, korkaksınız diyordunuz, işte burdayız."
Sarri reise plaket verilmeli.Eger Sarri yaptiysa bunu en buyuk Galatasarayli![]()
Samsunun her yeri iyi transfer olsa kaç yazar iç sahada yenip gececez Allahın izniylesamsunun yeni transferleri iyi dlye söyleniyor ve maalesef bizşm maça denk geliyor
Kufur serbest mi?Ozan Zeybek: "Mauro Icardi'yi satamazsın ama Gedson Fernandes'i şu an 50 milyon Euro'lara satabilirsin." (A Spor)
yok üstad her yerdelerBu 2 gerizekali metin ozturk ve cenk ergunden haber alıyor.bu kadar basit