Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan keller erden timurdan madem haber alıyorsunuz.gecen yaz neden 1 ay boyunca okan buruk adı geçmedi de fatih terim adi gecti?ne oldu de okan buruk geldi, bi anlatın hele.ahmet yuce ve fatih terim masada ne konustu,anlatin?erden timur kimi hoca olarak istedi ve kim engel oldu?yoksa size haber uçuran metin ozturk mu?

herkes kendi yaptığının hesabını versin
kendi söylediği yalanların hesabını versin
sonra başkasına baksın
mal mal hedef şaşırtmadan başka bir şey değil
o kel herifin vecino haberini verirken pişmiş kelle gibi sırıtışı gözümün önünden gitmiyor
şimdi bağıra çağıra millete sallıyorlar :asd:

Ben size diyim Vecino haberini ilk bunlar verdi tepkileri gördükten sonrada yönetim bunlara ultimatom çekti sizin yüzünüzden oldu ihale bunlara kaldı şimdide taraftarlara kızıyorlar.
bana da böyle geliyor
yeterince güzelleyemedinize kadar gitmiştir iş

twitterda ki fenomen denilen yavşakların sanki tweet atarak türk futboluna yön vereceğini düşünmesiyle başlayan dalga muhabirleri bile sarmış, sizi kimsenin iplediği yok be olm, maçlar twitter'da, youtube'ta oynanıyor sanki kafalara bak

Haluk Yürekli: "Hani beyler nerdesiniz, 2 gündür yoksunuz diyordunuz, korkaksınız diyordunuz, işte burdayız."

çıldırıcam - KİM nerede ??? isim isim açıklayacağız falan filan... -siz li konuşacağına - X KİŞİ - Nerdesin desin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt