Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan stoper oynar yav gerektiğinde.
Adana'dan alınacak topçu Yusuf Sarı. O heriften fena Olcan Adın vibe'ı alıyorum. Vücut yapısı bile benziyor. TS'de iken hiç beğenmezdim ama Adanaspor'da başka bir şeye dönüştü. Yaşı 24, girilebilir bir risk olduğunu düşünüyorum.

Oda var Adana’nın çoğu maçını izlerim fırsat buldukça, inanılmaz geliştirmiş kendini. Tam pırpır ya penaltı alıyor ya gol atıyor inanılmaz özgüvenli oynuyor.
Sezon sonu olası Yunus’un satışının kesinleştiği durumda bence de alınabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boss bunu beğendi

Christian_Luyindama_-_beIN-Sports-Reklam_(2021)_(cropped).webp

FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gokdeniz Gurpuz 17 yasinda degil mi? O zaten istesede transfer olamiyor bu donem. 18 yasinda bize gelebilir anca. Haberlere gore 3 yilligina imza atmis.

Dogum tarihi 1 Mart olarak gozukuyor yani sezon sonu gelecek bu cocuk. Bu sozlesme sezon sonu yururluge girer.

Suan sadece Eyup Aydin gelebilir onun yasi 19, umarim bu hafta bitirirler artik bu transferi.

Samiyen haberi patlatan Haluk ve Gökhan, ben samiyen yerinde olsam paso bu ikisi ile uğraşırim

Gokdeniz Gurpuz 17 yasinda degil mi? O zaten istesede transfer olamiyor bu donem. 18 yasinda bize gelebilir anca. Haberlere gore 3 yilligina imza atmis.

Dogum tarihi 1 Mart olarak gozukuyor yani sezon sonu gelecek bu cocuk. Bu sozlesme sezon sonu yururluge girer.

Suan sadece Eyup Aydin gelebilir onun yasi 19, umarim bu hafta bitirirler artik bu transferi.

Ailesi buraya taşınırsa oluyor gibi bir haber okudum ne derece doğru bilinmez ama.

Yoksa benim bildiğim de 18 yaşına girince o da 2-3 sene gibi bir sözleşme imzalanabiliyordu ilk.

ay bırakın hepsi biribirini patlatsın

anam ziyehi önerdi

babam zanioloyu önerdi

dur fabrizodan alıntı yapayım.annem zuheyla ziyechi önerdigi için ben bilmiş oldum transferi cunku.

ben bu sacmasalak twitlerinden ve ben bildimcilik oyanyan arkadastan cok sıkılmıstım

haluklar da bitti.oh kafa dinleyecegiz

fbnin maxı bu şuan oynadıkları oyun

bizim max daha belli değil
Renkdaşım samimi söylüyorum max mu bulursa bizim takım çok acayip şeyler olur, bizim ligden bahsetmiyorum, korkunç takım kuracaz diyorlardı ya hah onu x2 yap
yani Ndombele Zaha Ziyech bak bu üçü yüzde yüz değil 60-70 ile oynasın taş taş geçerler bu ligde, top mop alamaz rakip takım.ezer geçeriz ama tabi kendilerini futbola verirlerse

Ailesi ikametgah aldığında olacak

evet deniz gülen beyin sesi eşliğinde bir antrenman yayını bekliyoruz

@gstv

Türk olduğu için ikâmetgahını buraya alıp ailesine iş ayarlayarak birlikte getirebiliyorsun

Ndombele ve sanchez ismi dusmeden yazdiydim.ben 14 ve 15 eylül icin iddialıyım.
Screenshot_20230907_163234_Chrome.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt