Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.737
- 37.163
- 3.798
Foruma girdim geriden mesajları okuyorum. O arada cevabı yazdım.hasan attığım saate bak. kapatalım dediğim zamana bak. yok gerçekten kafana takıldıysa bunu tartışalım çatır çatır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma girdim geriden mesajları okuyorum. O arada cevabı yazdım.hasan attığım saate bak. kapatalım dediğim zamana bak. yok gerçekten kafana takıldıysa bunu tartışalım çatır çatır
Bence günün en güzel haberi,teşekkürler sevgili Taner.
kesinlikle denemeliyiz,üstüne eğilmeliyiz.Vallahi bugünkü içimi açan ilk mesaj.
Kaan stoper oynar yav gerektiğinde.
Adana'dan alınacak topçu Yusuf Sarı. O heriften fena Olcan Adın vibe'ı alıyorum. Vücut yapısı bile benziyor. TS'de iken hiç beğenmezdim ama Adanaspor'da başka bir şeye dönüştü. Yaşı 24, girilebilir bir risk olduğunu düşünüyorum.
Gokdeniz Gurpuz 17 yasinda degil mi? O zaten istesede transfer olamiyor bu donem. 18 yasinda bize gelebilir anca. Haberlere gore 3 yilligina imza atmis.
Dogum tarihi 1 Mart olarak gozukuyor yani sezon sonu gelecek bu cocuk. Bu sozlesme sezon sonu yururluge girer.
Suan sadece Eyup Aydin gelebilir onun yasi 19, umarim bu hafta bitirirler artik bu transferi.
yalaya yalaya bitiremedi, gerçi mamalanıyo ordan normaldirzahaya 9 pts veriyor tadice cengize 9.5 veriyor. olum sen harbi hastasın
ifb yi kıvama getiriyorlar, kıvamında bi ifb ye koymak kadar güzel bişi yoktur.Serdar Kelleci de şikecilerin bizden iyi kadro kurduğunu söyledi. Bizim taraf bolluktan memnun olmuyor.
Renkdaşım samimi söylüyorum max mu bulursa bizim takım çok acayip şeyler olur, bizim ligden bahsetmiyorum, korkunç takım kuracaz diyorlardı ya hah onu x2 yapfbnin maxı bu şuan oynadıkları oyun
bizim max daha belli değil
Ailesi ikametgah aldığında olacakGokdeniz Gurpuz 17 yasinda degil mi? O zaten istesede transfer olamiyor bu donem. 18 yasinda bize gelebilir anca. Haberlere gore 3 yilligina imza atmis.
Dogum tarihi 1 Mart olarak gozukuyor yani sezon sonu gelecek bu cocuk. Bu sozlesme sezon sonu yururluge girer.
Suan sadece Eyup Aydin gelebilir onun yasi 19, umarim bu hafta bitirirler artik bu transferi.
Akşam antrenmanevet deniz gülen beyin sesi eşliğinde bir antrenman yayını bekliyoruz
@gstv
Türk olduğu için ikâmetgahını buraya alıp ailesine iş ayarlayarak birlikte getirebiliyorsunGokdeniz Gurpuz 17 yasinda degil mi? O zaten istesede transfer olamiyor bu donem. 18 yasinda bize gelebilir anca. Haberlere gore 3 yilligina imza atmis.
Akşam antrenman