Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir daha Eren yazmayın ya bin kez yazıldı ayıp ya biz kazımcanı aldık işte
Sıddık bey, forum burası kişisel fikrimi beyan edemeyeceksem niye yazışıyoruz. Eren Elmalı, Kazımcandan ve PVA'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum üstelik Eren Elmalı olunca Kazımcan olmayacak demiyorum 2 si olsa daha iyi olurdu. PVA yerine Eren + Kazımcan sol bek rotasyonu.

Nasil yerli sorunu var,onu da anlamadim.kerem formsuz diye hep böyle mi gidecek?yunus gecen sezon ligin icinden gecti.keremin barcleonalara,marsilyalara oynadigi top ortada.biz elestirriiz ama rakibinin futbolcusuna laf ederken 2 kez düşün.okan kocuk gecen sezonu yine iyi gecirmis.emin bayram gibi genc stoper zaten ulkede az.ustune hamza akman var.barani,emirhani,ali turapi vs bi sürü potansiyelli altyapı oyuncusu var

Mata hakkinda bi görüşüm var,onu da yazacagim

Kanat rotasyonu ve sol bek halen kafamda soru isareti. Rashica sampiyonluk sansimizi belirleyecek

seneye kaleyi yerli yapmalıyız.

alternatif ne olur onu bilemiyorum. okan fena değildi geçen sezon. belki ufak ufak kadroya sokulur.

Farklılık olarak konuları günlük açtık ve transferler de bittiği için 23le kapatıyoruz.

Seneye forum devam eder etmez bilmiyorum zira özel hayatımızdan ayırdığımız vakitlerle dönen ve sürekli zarar eden forumu sorumluluk alarak idare etmemize rağmen hala burada yazları gelip genelde de ona buna sallama içerikli mesajlarıyla forumun kendilerine muhtaç olduğunu düşünenlerin olduğu yerde ben daha fazla sorumluluk almayı pek istemiyorum. Zira kimseye muhtaç değiliz, kimse yazmazsa da kapatır gideriz bize bir zararı olmaz. Adam gidip tebrik öneri şikayet konusuna ağzına geleni söylüyor, sonra da gelip utanmadan bu konuya yazabiliyor. Noldu 10 saatte 5k mesaj yazıldı, ülkenin hangi spor forumunda var bu hala? Sen buraya girip 2 satır yazarken, bu forumdaki aktifliği biz sağlıyoruz senelerdir.

Artistlik yapıp üyeliğimi sil yazıp, sonra da hakaret edip utanmadan sonra gelip hala foruma yazabilenlerin olduğu bir ortamda da bulunmayı yine pek istemiyorum.

Forum özellikle son 5 senedir yönetimdekilerin bireysel çabasıyla dönüyor, buraya emek veren tek kişinin dahi buradan en ufak bir karı yokken, kimsenin de bize karşı şov yapma hakkı olamaz. Tanımadığım biri gelip bana utanmadan iftira atabiliyor, başka biri kulüp efsanelerine komisyoncu diyebiliyor, yönetime küfürler edebiliyor. Erden Timur gibi değere utanmadan hakaret edip şimdi de şakşaklayabiliyor.

Bu yarattığınız ve devam ettiğiniz toksik ortam taşınamaz hale geldi, o yüzden bunları söylüyorum.

23. ve son konunun sonunda 23. şampiyonluğumuzla biten bir sezon olur umarım.

Seneye olmazsak da son yaz transfer dönemini yaşamış olduk hep beraber.
Hayat sürekli değişim gösteriyor. Foruma ilk girdiğimde bekardım başka bir şehirde yaşıyordum vs. Şimdi baba olduk vs. Bir anda geçmişe gittim geldim. Haytımda neler değişmiş diye düşündüm. Burası da geçmişten süregelen bir parçam gibi geliyor. Forum kapanırsa üzülürüm. Oturup bir hal çaresinin profesyonelce bulunabileceğini düşünüyorum.

Forumdaki profillere gelirsek de bunun nesillerle paralellik gösterdiğini düşünüyorum. Her şeyin hayırlısı olsun.

Son gün efsane operasyon oldu. Galatasaray dediğin işte budur. 13. olan takımı cezalandırıp tarihe gömdük. Bu bir mesajdır. GALATASARAY forması layık olduğu yerde, layık oyuncular tarafından taşınmalı. Yok Taylan yok Ömer Bayram yok Cicaldau bilmem ne bunlar bizim tesislerin önünden geçecek oyuncular değildi. Nitekim işte öyle adamlarla 13. oluyorsun. Keyfim çok yerinde ya. En kötü günümüz böyle olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt