Transfer Nöbeti #23 | SON

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali başkanım geçen gün centilmenlikten falan bahsetmişti. artık rakibe kaptırdığı topçuların biletini de kendi alıyor. çok büyük adam

Bizim uçakların yakıt faturalarını da Ali'ye kitlesek yav. Madem hayır işlerini seviyor..

emirhan kayar hiç ortalıklarda yok gerçi o da tam bir 8 no gibi, efe akman keşke 2 yaş daha büyük olsaydı o çocuk baya yetenekli
Efe 6-8

Emirhan 10 no da, o çocuk için bence erken.

Neyse ben çekincemi söyledim, Akbaba yedekten gelip 5-6 gol katkısı verebilecek bir adamdı, başka bir yerliden bu katkıyı alabileceğimizi sanmıyorum gençler arasında.

Bayağı risk alıyoruz, zamanla ortaya çıkınca demek istediğim daha iyi anlaşılır.

@yakupcinar
🔥🔥🔥Galatasaray’da ayriligi aciklanacak oyuncular

Luyindama (Antalya)
Emre Kılınc (Ankaragücü)
Taylan Antalyalı (Ankaragücü)
Oğulcan Çağlayan (Giresun)
Ömer Bayram (Eyüp)

Aksam 17.30’da baslayacak idmana katilmayacak.

Emre Akbaba tesislerde suan. Anlik takipteyim

Kılınç, Oğulcan, Akbaba, Taylan, Ömer bunlarla kaç sezon geçirdik hiçbir şey olmadı bu sene kalsalar da zarardan başka bir şey olmayacak. Yerli kuralı diyoruz çok ihtiyaç olursa Okan kaleye geçer Kazımcan ve Abdülkerim'i oynatırız ön alan tamamen yabancı olur. Okan hoca ve yönetim mutlaka plan yapmıştır. Bu adamlar gitmese bence takım havasını da olumsuz etkiliyorlardı son maçtaki yedek kulübesinde Kılınç bile zorundan seviniyor. Kötü geçen sezonun ardından %70-80 temizlemek zorundaydık başardık. Emeği geçen yönetimi ve teknik heyeti tebrik ediyorum.

Emin Bayram'ın performansını gördükten sonra boşa maaş vermek yerine bu çocuklara güvenelim kazanacaksak bu çocuklara güven vereceksek ayrılmalarını istemiyorsak bunu da yapıp farkı yaratmalıyız diğer türlü ayrılınca kızıyoruz bence yapılması gerekeni yapıyoruz.

Efe 6-8

Neyse ben çekincemi söyledim, Akbaba yedekten gelip 5-6 gol katkısı verebilecek bir adamdı, başka bir yerliden bu katkıyı alabileceğimizi sanmıyorum gençler arasında.

Bayağı risk alıyoruz, zamanla ortaya çıkınca demek istediğim daha iyi anlaşılır.
inşallah seni yanıltanlar olur yedekteki yerlilerden

Oha lan Denayer kulüpsüz kaldı :asd: Allahin malı 500b euro daha az kazan ama kariyerine şunu yapma be adam. Boşta kalmaktan iyidir anasını satim ya yaptığı işe bak

Efe 6-8

bence de akbabayı göndermek hata oldu gibi, oyuna sonradan girince katkı yapabilecek kapasitedeydi. ben bu sene toplam 10 gole katkı bekliyordum, yine transfersizlikten 11de taraftarın önüne atıp meze ettik herifi

Ali akıllanmaz, kesin Tayyp'e sen bu parayı eder misin falan demiştir yine.

Büyük şikeciler önce batshuayi sonra da tayyip olayından gene kendi kendilerini psikolojik baskıya soktular yoktan yere :d

Tüm yerlileri yollamisiz, sıkıntı olmaz mı bu kuralda ?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oynatılmayacaklar yollandı oynatmak zorunda kalırsakta hep istediğimiz gibi onlar oynayacağına alt yapıdaki oyuncu oynasın düşüncesi olmuş belli ki çok ta doğru bir düşünce. Akbaba yerine Hamza, Taylan yerine Baran Aksaka, Kılınç yerine Barış Alper gibi isimler var işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt