Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.351
- 16.366
- 1.578
ali başkanım geçen gün centilmenlikten falan bahsetmişti. artık rakibe kaptırdığı topçuların biletini de kendi alıyor. çok büyük adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efe 6-8emirhan kayar hiç ortalıklarda yok gerçi o da tam bir 8 no gibi, efe akman keşke 2 yaş daha büyük olsaydı o çocuk baya yetenekli
Bunlardan haberim yoktu üstat.Konu dışı olacak ama herife yapılmayan kalmadı. Karısı terk etti, bir yapımcı eşcinsel ilişkiye zorladı kabul etmediği için kariyeri bitirildi.
inşallah seni yanıltanlar olur yedekteki yerlilerdenEfe 6-8
Emirhan 10 no da, o çocuk için bence erken.
Neyse ben çekincemi söyledim, Akbaba yedekten gelip 5-6 gol katkısı verebilecek bir adamdı, başka bir yerliden bu katkıyı alabileceğimizi sanmıyorum gençler arasında.
Bayağı risk alıyoruz, zamanla ortaya çıkınca demek istediğim daha iyi anlaşılır.
biliom. yakın degil ya çok erken bu işler için ikisi de. naci gibi bir hayal kırıklığına ihtiyaçları ar gelmeler içineyüp aydınla yusuf kabadayı bayernde ve ikiside Galatasaraylı.keşke alsak
bence de akbabayı göndermek hata oldu gibi, oyuna sonradan girince katkı yapabilecek kapasitedeydi. ben bu sene toplam 10 gole katkı bekliyordum, yine transfersizlikten 11de taraftarın önüne atıp meze ettik herifiEfe 6-8
Emirhan 10 no da, o çocuk için bence erken.
Neyse ben çekincemi söyledim, Akbaba yedekten gelip 5-6 gol katkısı verebilecek bir adamdı, başka bir yerliden bu katkıyı alabileceğimizi sanmıyorum gençler arasında.
Bayağı risk alıyoruz, zamanla ortaya çıkınca demek istediğim daha iyi anlaşılır.
birileri ağlıyor yine
yedekten kerem ve barış girip gol katkısı verse ki,kerem verir.+hamza akman falan katkı verirse müthiş iş basardık demektir.Akbabaya haterlik yapmak istemem ama ilk11den kesildiginden beri takim top oynamaya basladi bu da bir gercek
+ ben cunku yedek olarak bu ligde is yapar demistik ve goruyoruz ki oyle de oluyor.Yani Gomis kalmalı diyen de tek bendim herhalde. Gerçi o beklediğim 6-8 gole daha erken olabilir.
ilk 11 topçusu değil zaten kanka daha önce de söylemiştim, hamle oyuncusu olarak gayet iyi katkı verirdi benceAkbabaya haterlik yapmak istemem ama ilk11den kesildiginden beri takim top oynamaya basladi bu da bir gercek
Oynatılmayacaklar yollandı oynatmak zorunda kalırsakta hep istediğimiz gibi onlar oynayacağına alt yapıdaki oyuncu oynasın düşüncesi olmuş belli ki çok ta doğru bir düşünce. Akbaba yerine Hamza, Taylan yerine Baran Aksaka, Kılınç yerine Barış Alper gibi isimler var işte.Tüm yerlileri yollamisiz, sıkıntı olmaz mı bu kuralda ?
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi