Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dervişoğlu için kıçını yırttılar ve Kılınç için ama biz aldık. Niye her adamı başkaları kapıyor gibi saçma triplere giriyoruz.

İçlerinden sadece Mert Hakan’a üzülmüştüm o dönem. Çünkü maddi bir maliyet yoktur. Bu bahsedilen adamları alınca direkt şampiyon olamıyorsun İrfan’ı gördük. İrfan’a saydın 11 ama şampiyon yapamadı seni neye yaradı. Geçen sene biz ikinciydik bu sene Fener sonuçta.

Bu da bir taktiktir. Gedson’un %50’si için o para da çok. Fiyat yükseltip çıkıyoruz mantıklı bir iş. Alacak olsak Gedsonu alırdık , almadık. Yönetim yanlış yapmış da olsa elimizden almadı kimse yani. Bizim taraftar kendini bu çalım yiyoruz havasından çıkarırsa ortada sorun da yok. Abdulkerim’i Morutan elek etti adana sırf inat uğruna 3.5 saymak mı doğru iş. Gedson bizdeyken şampiyon olamadık , Rize bu sene küme düştü. Tamam net iyi oyuncu ama çevresini donatamadıktan sonra Marcao + Nelsonla 50 küsür de yiyorsun.

İlla alınca şampiyon olmuyorsun, ama kadron gayet iyi hale geliyor. Hepsi iyi oyuncular bunların, İrfan yerine kim var bizde? Mert hakanın yerinde Aytaç?

Belli ki Okan hoca istemiş Abdülkerimi ki girdik transfere. O zaman alacaksınız diyorum ben de. Kendini acındıran yönetimlerden bıktım diyorum. En çok geliri, en az borcu olan kulüp bizsek, Okan hocanın istediği, yerli kontenjanında elini rahatlatacak adamı alacaksın. Bitti.

Cengiz Yönetimi İrfan Can çalımı yiyince gidip Gedson kiralayıp gündemi toparlamaya çalışmıştı, bir sonraki yönetim de gitti o Gedsonu rakibine kaptırdı.

Yav Dursun başkan sen geleli bir hafta olmuş, fb ve bjk 1 aydır yazılıyor Abdülkerime, o noktadan sonra transfere giriyorsan bitir kardeşim o işi, bir haftada kendi kendine transfer çalımı yedirmek nedir ya.

Bıktık ya bıktık kardeşim yönetim beceriksizliğinden. En çok gelir bizde, en az borç yine bizde, hayvan gibi malımız mülkümüz var, ama bu kendilerini acındırma işi bitmedi. Soktuğumun banka birliği borcunu bir tek bizimkiler dert ediniyor nedense. EN ZENGİN KULÜP BİZİZ ONA GÖRE TRANSFER YAPACAKSINIZ! Okan hoca Abdülkerimi istediyse alacaktınız kardeşim, ilk haftadan sinir ettiler.

Valla yazıklar olsun bu yönetimlere, çalım yiye yiye ellerinde Türk oyuncu olarak Alpaslan, Taylan, Aytaç falan kaldı.
Yav belki sadece fiyat arttırmaya girdiler , belki medya sadece transfer çalımı imajı için ortaya yalan haber pompaladı. Kulüpten birinden açıklama gelmeden bu sitemlere ne gerek var?

Cengiz Yönetimi İrfan Can çalımı yiyince gidip Gedson kiralayıp gündemi toparlamaya çalışmıştı, bir sonraki yönetim de gitti o Gedsonu rakibine kaptırdı.

Yav Dursun başkan sen geleli bir hafta olmuş, fb ve bjk 1 aydır yazılıyor Abdülkerime, o noktadan sonra transfere giriyorsan bitir kardeşim o işi, bir haftada kendi kendine transfer çalımı yedirmek nedir ya.

Bıktık ya bıktık kardeşim yönetim beceriksizliğinden. En çok gelir bizde, en az borç yine bizde, hayvan gibi malımız mülkümüz var, ama bu kendilerini acındırma işi bitmedi. Soktuğumun banka birliği borcunu bir tek bizimkiler dert ediniyor nedense. EN ZENGİN KULÜP BİZİZ ONA GÖRE TRANSFER YAPACAKSINIZ! Okan hoca Abdülkerimi istediyse alacaktınız kardeşim, ilk haftadan sinir ettiler.

Valla yazıklar olsun bu yönetimlere, çalım yiye yiye ellerinde Türk oyuncu olarak Alpaslan, Taylan, Aytaç falan kaldı.
Çalım mi ne çalımı hocam 3 kusur m euro

Kim gittiğinde Szalai ile 11 başlarsa göreceğiz oyun kuruş yeteneğini.
Szalai aylardır stoper oynamıyor bile o yüzden aldılar zaren Kerim'i ayrıca 2 tane solak stoperi kimse oynatmaz. serdar aziz gibi topa bomba muamelesi yapan adamla bile Abdülkerim oyunu kuracaktır hep beraber izleriz

burhan can terzi merkezli işlere hep temkinli yaklaşıyorum..

verin parasını nasıl belirtilmişse , hukuken nasıl olmalıysa bitsin gitsin yav.

FVywqXsWYAcpuFi

Zuahahhahahaah odesek bile ugrassin aveller helal olsun yonetime

Torrent efendi bize sorun çıkarınca bizde ona çıkaralım demişiz.

Sonuç olarak extra masraflarla daha fazla öderiz faizi vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt