- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
link var mı arkadaşlar dinleyebileceğimiz
takip edince mi çıkıyo takip etmiyorum kitwitter space
nasıl bilmezsin platformsfi !!..
itirafı kayıt altına alalımSonunda itiraf etti biz de bir şey bilmiyoruz diye
Ne halt bilirsiniz ki siz zaten
İşiniz gücünüz milleti kandırmak
Hibe değil de tesis için arsadır. Erden Timur Kemerburgaz alt yapı için yeterli değil sadece A takım için yeterli o yüzden alt yapı için yer isteyeceğiz Kemerburgaz'ın yanında yada yakınında odur herhalde. Bu işler için yetki lazım sanırım önümüzdeki ayın ilk haftası yetki ve bütçe için genel kurul olacak.Yeni yönetimin ilk transferi arsa olmuşDevlet bize bir arazi hibe edecekmiş FB 'ye yaptığı gibi.
Allah kardeşimize tez zamanda şifa versin inşallah
Lösemine rahatsızlıgı var çocuğunun
Kimse bilmiyor sanırım herkes hasta diyor ama bu kadar uzun süreli olduğuna göre bence lösemi olabilir diye düşünüyordumne rahatsızlıgı var çocuğunun
tahminim ve onsezim ve italya tandansli kimi haberler ozelinde; balotelli nin gidecegi-*rahat edecegi tek takim.daha once de nacizane belirttigim uzere;Balotelli'nin Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberler hakkında konuşan Sancak, "Bana gelen bir teklif yok. Yurt dışından teklif var. Ama vermeyi düşünmüyorum." diye konuştu.
hadi ya çok kötü durum. umarım tez zamanda sağlığına kavusur.Lösemi
Espirisine söyledim, zaten yasal olarak spor tesisi için kamu arazi tahsis edebilir kulüplere.Sonra o arazileri imara açtın mı al sana kaynak Riva ve Florya'da olduğu gibi.Hibe değil de tesis için arsadır. Erden Timur Kemerburgaz alt yapı için yeterli değil sadece A takım için yeterli o yüzden alt yapı için yer isteyeceğiz Kemerburgaz'ın yanında yada yakınında odur herhalde. Bu işler için yetki lazım sanırım önümüzdeki ayın ilk haftası yetki ve bütçe için genel kurul olacak.