Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonunda itiraf etti biz de bir şey bilmiyoruz diye
Ne halt bilirsiniz ki siz zaten

İşiniz gücünüz milleti kandırmak

Yeni yönetimin ilk transferi arsa olmuş 😁 Devlet bize bir arazi hibe edecekmiş FB 'ye yaptığı gibi.
Hibe değil de tesis için arsadır. Erden Timur Kemerburgaz alt yapı için yeterli değil sadece A takım için yeterli o yüzden alt yapı için yer isteyeceğiz Kemerburgaz'ın yanında yada yakınında odur herhalde. Bu işler için yetki lazım sanırım önümüzdeki ayın ilk haftası yetki ve bütçe için genel kurul olacak.

Torrent'in yollanması ve Okan'ın İstanbul'a inişi dışında bir haber var mı bugün, gündemi takip edemedim.

Balotelli'nin Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberler hakkında konuşan Sancak, "Bana gelen bir teklif yok. Yurt dışından teklif var. Ama vermeyi düşünmüyorum." diye konuştu.
tahminim ve onsezim ve italya tandansli kimi haberler ozelinde; balotelli nin gidecegi-*rahat edecegi tek takim.daha once de nacizane belirttigim uzere;
yeni cikan *monza kulubu.

Serhan türk: 6-7 transfer olacağını düşünüyorum. Çok isimler var ama onaylatmadan açıklayamam. Haftaya hareketlenir ortam

Hibe değil de tesis için arsadır. Erden Timur Kemerburgaz alt yapı için yeterli değil sadece A takım için yeterli o yüzden alt yapı için yer isteyeceğiz Kemerburgaz'ın yanında yada yakınında odur herhalde. Bu işler için yetki lazım sanırım önümüzdeki ayın ilk haftası yetki ve bütçe için genel kurul olacak.
Espirisine söyledim, zaten yasal olarak spor tesisi için kamu arazi tahsis edebilir kulüplere.Sonra o arazileri imara açtın mı al sana kaynak Riva ve Florya'da olduğu gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt