Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf oğlu için bile sabır çekmeliyiz okan’a. Bende çok gönülden istemiyordum şahsen ama, Okan’a yapılacak her bir olumsuz söz hakaret elbette o küçük yakışıklının da kulağına gidecek ve en önemlimşey olan o moral bu hastalık içinde olmazsa olmazdır. Tabi gelde bunu Medya’ya anlat. Kim bilir neler yaşayacak Olan hoca. Hepimiz için güzel olur inşallah.
Ftci twitter ergenlerine gel de anlat bunu

Gs muhabirleri: 7-8 transfer olacak arkadaslar ama isim kesinlikle veremiyorum

Serhan: alo sayin yoneticim isim varmi
Yonetici: isim veremem ama 7 8 transfer yapilacak

Serhan asporda: 7 8 transfer yapilacak ama onaylatmadan isim veremem

Arka fonda donen dolap bu

Çok fena tokata geldik, Dursun başkanın cüzdan boş çıktı galiba.

Abdülkerim için 2 tane kiralık 1 tane bonservisle oyuncu teklif etmişiz 0 Cash para.

Yabancı hoca getirmediler masraftan ötürü.

Torrente bile 2m euro ödememek için haklı fesih diye bişey çıkardılar.

Antalyalı Fernandoyu bile Araplara kaptırıyorlar.

Ben fena kıllanmış haldeyim, Dursunda para mara yok galiba...

Bizde ışık yok bari genel gündemden paylaşayım;

*Minamino, 15 milyon € karşılığında Monaco'da.
su minamino'u nacizane kulube ozel yazmistim. daha onceleri kagawa da keza...
minamino cerezo osaka akademisi cikislidir. ilk cikis nerdeyse gostermeli miktara belese : avusturya kulubune . 0.8 m
cerezo versus gamba osaka denkleminde her iki takiminda akademileri iyidir,fakat ulke genelinde hatta asya genelinde gamba akademisi tepedir. son yillarda ise shonan , yamagata ,tosu vs gibi planli programli cikis yapan takimlar one cikiyorr gozlemledigim kadariyla. tosu ozellikle tavsiye ederim bu konulara ilgili olanlara.

minamino'yu gostermelik fiyata alan avusturyalilar ingilizlere 8 m civarina satmislardi yanilmiyorsam.
elbet lpool etiketli japon milli bankosu oyuncuya alici cikar. monaco olmasi muthis secim kendisi adina. fr ligi ozelinde monaco psg sonrasi en peak takim bu sezon. gidip banko oynamasini isterim.zeki bir pro oyuncudur.

kagawa baska bir vaka. j2 den onermistim kulube mektup bazli.
ondan bir iki sezon once kawasaki den *hulk'u onermistim. aldi gitti kariyeri...............

planli programli gelisimini muthis yapmis.ornk bir ligtir j ligi... yetenekler zamanla kapis kapis gittiler malesef. bu pazari almanlar,hollanda,belcika ve son donemde portekiz bayagi ilgili.
bizim lig nedense cok uzaktir j ve k hatta aussile liglerine .ilginc tam tezlik bir durum uni baglamda.

k ligi biraz kapali bir ligti, bunu da alman ,hollanda ve inglizler acti.
aussie ligi pazari ada nin tekelinde. biraz japon biraz kore ligleri aliyor burdan yetenek,,,biz ise merhum ilhan cavcav donemi bu pazara etkili girmistik. devami gelmedi...en son avrupa uzerinden kewell geldi.

simdilik ara..

Abdülkerim için 2 tane kiralık 1 tane bonservisle oyuncu teklif etmişiz 0 Cash para.

Kanka para var diye abdule 3 m mi saçsın hemen. Güzel teklif yapmışlar kabul etselerdi çöp kontenjanı boşalırdı

Yok o iş öyle olmuyor. Mesela Riva ve Florya'nın 20 dönümünün tapusu bizim yani zamanında para ile alınmış. Mesela 40 dönümünü devlet bize tahsis etmiş şimdi orayı para ile satın alıp projeyi yapacağız. Yani sadece irtifa hakkın olan yere direk değerlendiremiyorsun ilk önce oranın tapusunu alman gerekiyor.
Bu sefer imara açarken %40'ini kamuya geri veriyorsun.Araziler zaten GSGM'ye ait.Stat arazileri de dahil.(Aziz Yıldırım yıllarca FB 'lileri tapusu bizim diye kandırmişti).Sana üst kullanım hakkı veriliyor (yasaya göre 49 yıl maksimum). Normalde hiçbir özel şirket ya şahısla böyle bir alışveriş yapılmaz ama devlet kulüplere yardım adına böyle enteresan işlerle bir cebinden veriyor, diğer cebine koyuyor... Muhtemelen şu Bankalar Birliği anlaşması ile ilgili kulüpleri kurtarma planının bir parçası bu arazi işleri.Yoksa kayyuma devretmek durumunda kalacaklar kulüpleri.

parayı görürsün yakında.abdulkerim o paralara degmez.28 yasına gelmiş.daha marcao ve nelsson duruyor,üzerine denayer gelecek.3 tane pırlanta gibi stoper dönüyo altyapıdan.emin bayram potansiyelinde bitane stoper yok son senelerde.ayrıca antalyalı fernandodan daha iyisini hakediyoruz.

clubhouse'da gs odası yok mu ya twitter nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt