- 1 Mayıs 2018
- 57.912
- 48.691
- 3.873
Gs muhabirleri: 7-8 transfer olacak arkadaslar ama isim kesinlikle veremiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu daha güvenilir diye ayırt bile edemiyorsun hepsi birbirinden farksızçünkü bilgileri yok
birbirlerini pohpohlamak için bir araya gelmişler
Kircam kemanini simdi!!!6 ya düşünülürse yanlış bi isim yav yaşıda 33 e geldi benimtek isteğim bakayoko
Ftci twitter ergenlerine gel de anlat bunuSırf oğlu için bile sabır çekmeliyiz okan’a. Bende çok gönülden istemiyordum şahsen ama, Okan’a yapılacak her bir olumsuz söz hakaret elbette o küçük yakışıklının da kulağına gidecek ve en önemlimşey olan o moral bu hastalık içinde olmazsa olmazdır. Tabi gelde bunu Medya’ya anlat. Kim bilir neler yaşayacak Olan hoca. Hepimiz için güzel olur inşallah.
Knk uyardığın için tşk ben nevzatı neco diye kısaltıyom ama ne alaka kafamı snecati kim
su minamino'u nacizane kulube ozel yazmistim. daha onceleri kagawa da keza...Bizde ışık yok bari genel gündemden paylaşayım;
*Minamino, 15 milyon € karşılığında Monaco'da.
Kanka para var diye abdule 3 m mi saçsın hemen. Güzel teklif yapmışlar kabul etselerdi çöp kontenjanı boşalırdıÇok fena tokata geldik, Dursun başkanın cüzdan boş çıktı galiba.
Abdülkerim için 2 tane kiralık 1 tane bonservisle oyuncu teklif etmişiz 0 Cash para.
Yabancı hoca getirmediler masraftan ötürü.
Torrente bile 2m euro ödememek için haklı fesih diye bişey çıkardılar.
Antalyalı Fernandoyu bile Araplara kaptırıyorlar.
Ben fena kıllanmış haldeyim, Dursunda para mara yok galiba...
Hepsi boş hepsi boş durduk yere sinir yüklendim yine3 yayından hangisini gideyim dedin 2 si boş çıktı yav hiç bir şey bilmiyorlar @Sami Karakoç
bakayokodan başkası yalanKircam kemanini simdi!!!
Bu sefer imara açarken %40'ini kamuya geri veriyorsun.Araziler zaten GSGM'ye ait.Stat arazileri de dahil.(Aziz Yıldırım yıllarca FB 'lileri tapusu bizim diye kandırmişti).Sana üst kullanım hakkı veriliyor (yasaya göre 49 yıl maksimum). Normalde hiçbir özel şirket ya şahısla böyle bir alışveriş yapılmaz ama devlet kulüplere yardım adına böyle enteresan işlerle bir cebinden veriyor, diğer cebine koyuyor... Muhtemelen şu Bankalar Birliği anlaşması ile ilgili kulüpleri kurtarma planının bir parçası bu arazi işleri.Yoksa kayyuma devretmek durumunda kalacaklar kulüpleri.Yok o iş öyle olmuyor. Mesela Riva ve Florya'nın 20 dönümünün tapusu bizim yani zamanında para ile alınmış. Mesela 40 dönümünü devlet bize tahsis etmiş şimdi orayı para ile satın alıp projeyi yapacağız. Yani sadece irtifa hakkın olan yere direk değerlendiremiyorsun ilk önce oranın tapusunu alman gerekiyor.
Valla fena soguttular. Yayindan yayina gecince bir hayati sorguladim ben ne yapiyorum kimleri dinliyorum diye. Kapattim pcyi3 yayından hangisini gideyim dedin 2 si boş çıktı yav hiç bir şey bilmiyorlar @Sami Karakoç
parayı görürsün yakında.abdulkerim o paralara degmez.28 yasına gelmiş.daha marcao ve nelsson duruyor,üzerine denayer gelecek.3 tane pırlanta gibi stoper dönüyo altyapıdan.emin bayram potansiyelinde bitane stoper yok son senelerde.ayrıca antalyalı fernandodan daha iyisini hakediyoruz.Çok fena tokata geldik, Dursun başkanın cüzdan boş çıktı galiba.
Abdülkerim için 2 tane kiralık 1 tane bonservisle oyuncu teklif etmişiz 0 Cash para.
Yabancı hoca getirmediler masraftan ötürü.
Torrente bile 2m euro ödememek için haklı fesih diye bişey çıkardılar.
Antalyalı Fernandoyu bile Araplara kaptırıyorlar.
Ben fena kıllanmış haldeyim, Dursunda para mara yok galiba...
sassuolo suan hoca degisimini dusunuyor. keza, fiorentina kulubude..Mantıklı soru kanka. Berkan için bi ara sasulo ilgileniyo haberleri çıkmıştı ama sallamadır büyğk iht