Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burkay ben sana sormuştum bu adamı önceden sence tek başına yaratıcı orta saha eksiğini kapatabilir mi
Bence kapatır sonuçta babamın oğlu değil iyi futbolcu olduğuna inanmasam özel oyuncu olduğuna inanmasam bu kadar gelsin istemem tabi transfer bu kesin faydalı olur dediğin tutmaz ummadığın adam çok faydalı olur

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En çok izlenen videoya göre söyledim.Eğer tutmazsa satamayiz.
Her futbolcu satılmak için alınmaz ki sözleşmesi bitmeye yakın diye bonservisinin ucuz olacağı, kendisine de en fazla 2 m filan verileceği varsayılıyor...

Bonservisi çok ortaklı, yılan hikayesine dönecek, tuzlu bir transfer söz konusu olsa bu kadar olumlu konuşulmaz...

Birde şu var; Brezilya' dan 20-22 yaşında futbolcu alıp üzerinden para kazanmak pek bizim kulüplere göre değil zaten. Mesela Lucescu' nun Shaktar' a aldırdığı oyunculardan bazıları 40-50 milyona satıldı ama 15-20 milyona aldıkları da var; her aldıkları da tutmadı...

bizim üstümüzde ki bu lanet gitmeden satmak için oyuncu alamayız zaten ya. alacaksın 28-29 yaşında oyuncuları oyna gitsin

scarpa ile ilgili twitlere bakıyodum da,bi fenerli ısrarla fenerbahcenin de ilgilenmesini istemiş.ne doyumsuzlar.kaç tane oyuncun var o bölgede.bir kacı da bize gelmesin istiyo.

nakaeme gibi damga vurur diyosun yani underrated bir isimdi o da
Underrated olayı Avrupa takımında oynamamış olmasiysa evet ama Brezilyada çok saygı duyulan biri Palmeiras taraftarının en sevdiği futbolcusu tarz olarak kime benzetebilirim dersen Felipeyi hatırlarsan eğer onun gibi Felipe daha iyi calimciydi Scarpa daha iyi şutör ona göre ama oyun tarzları aynı ikisi de efso ara pas atan oyuncular

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt