- 26 Ocak 2021
- 41.390
- 40.657
- 3.078
mohamed'in fransaya satılması çok zor değil isteyeni vardı galiba o yüzden çok iddialı konuşma bencebunlardan bir teki bile olsun forumu bırakırım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mohamed'in fransaya satılması çok zor değil isteyeni vardı galiba o yüzden çok iddialı konuşma bencebunlardan bir teki bile olsun forumu bırakırım

fransa'ya satsak dememiş, fransa'ya 8'e satsak demiş. imkansız diyorum.mohamed'in fransaya satılması çok zor değil isteyeni vardı galiba o yüzden çok iddialı konuşma bence![]()
Nottingham ve Olympiakos aynı kişinin bildiğim kadarıylanottinhgam forrest da istemiş scarpayı
Daha iyisi Taylan var Scarpa'yı bize bıraksınlar Taylan'ı bedavaya da alabilirler.nottinhgam forrest da istemiş scarpayı
Bence kapatır sonuçta babamın oğlu değil iyi futbolcu olduğuna inanmasam özel oyuncu olduğuna inanmasam bu kadar gelsin istemem tabi transfer bu kesin faydalı olur dediğin tutmaz ummadığın adam çok faydalı olurburkay ben sana sormuştum bu adamı önceden sence tek başına yaratıcı orta saha eksiğini kapatabilir mi
Her futbolcu satılmak için alınmaz ki sözleşmesi bitmeye yakın diye bonservisinin ucuz olacağı, kendisine de en fazla 2 m filan verileceği varsayılıyor...En çok izlenen videoya göre söyledim.Eğer tutmazsa satamayiz.
nakaeme gibi damga vurur diyosun yani underrated bir isimdi o daBence kapatır sonuçta babamın oğlu değil iyi futbolcu olduğuna inanmasam özel oyuncu olduğuna inanmasam bu kadar gelsin istemem tabi transfer bu kesin faydalı olur dediğin tutmaz ummadığın adam çok faydalı olur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
scarpa ve palmeirasa sor abiNeden Sergen ?
Underrated olayı Avrupa takımında oynamamış olmasiysa evet ama Brezilyada çok saygı duyulan biri Palmeiras taraftarının en sevdiği futbolcusu tarz olarak kime benzetebilirim dersen Felipeyi hatırlarsan eğer onun gibi Felipe daha iyi calimciydi Scarpa daha iyi şutör ona göre ama oyun tarzları aynı ikisi de efso ara pas atan oyuncularnakaeme gibi damga vurur diyosun yani underrated bir isimdi o da