Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Mohammed, Sacha boey NET olarak ayrilmak istiyor.

- Okan hoca, Gomis ve Diagneyi sicak bakmiyor.

- Vedat muric olabilir buyuk ihtimal

- Gueye, PSG den ayrilmak istiyor. Gueye ve menajeriyle yarin gorusme var.

- Okan Hoca orta sahaya 3 tane NET adam istiyor

- Denayer olabilir

- Mert Muldur/ Kaan Ayhan Galatasarayin net ilgisi var, ama resmi teklif henuz yok. Mert Muldur bir tik daha onde, TS, Kaan Ayhani istiyor.

10fleurquin/jalminha

Bu da bir bok bilmiyor Piyasadaki haberleri derleyip toplamış işte ekstra tek kelimesi yok

Nerde lan okan kap? Biri sabah cikar kap isi uzadi der sonra digerleri papagan gibi ayni seyi yazar. Sonra baska biri kap bugun gelecek der gene digerleri cikar bugun kap gelecek der. Sizin yapacaginiz gazetecilige soxam

- Mohammed, Sacha boey NET olarak ayrilmak istiyor. Peki - fiyatını bulan eyv

- Okan hoca, Gomis ve Diagneyi sicak bakmiyor. Güzel haber - inş satabiliriz

- Vedat muric olabilir buyuk ihtimal Nayır , NOLAMAZ

- Gueye, PSG den ayrilmak istiyor. Gueye ve menajeriyle yarin gorusme var. Bize çok para kaçabilir bu iş gerçekleşirse

- Okan Hoca orta sahaya 3 tane NET adam istiyor Güzel - taylanı sildi olarak anladım.

- Denayer olabilir sakatlık dedikodusunun bi giderilmesi lazım. sakatsa sakata geliriz

- Mert Muldur/ Kaan Ayhan Galatasarayin net ilgisi var, ama resmi teklif henuz yok. Mert Muldur bir tik daha onde, TS, Kaan Ayhani istiyor. bunlarda da birisi salça olup fiyat artırmaz umarım. zaten ucuza bağlanmayacaklar

10fleurquin/jalminha

E009BFF4-2B60-4D3A-AB06-2CBCB75130CA.webp

Scarpa'nın şu videosunu buldum. Oyun içinde çok beğenmedim ama Bakasetas gibi tek şutta maç alabilen, duran topları etkili bir topçu. 6-8'in kreatifliğini ona göre ayarlarsan girilebilir buldum.

Serdar Kelleci biraz fazla övmüştü analizinde bugün youtube kanalında. inansam mı bilememiştim

Yauv benim kriterim belli YARATICI TOPCU

Torreiraya hayir demem 6 noya biraz izledim gecen gun fio ozetletine baktim ismi cicikca merak ettim, cocugun yan pas geri pasi yok aldigi her topu ara pasi atiyor direkt hucumu dusunuyor (bizim btc uclusunun en korktugu pas versiyonu ve hucum aksiyonu), lemina gibide vucudunu iyi kullaniyor boyunun dezavantajini calimla gideriyor 10 noymus gibi adam geciyor
Kardeş kusura bakma da Torreira gibi İtalya ligini sallamış daha sonra Arsenal yapmış adamı "geçen özetlerden izledim iyiymiş" diyorsun isim ver deyince banane diyorsun Gueye beğenmeyip milleti de futbol bilmemekle itham ediyorsun .Yani Toreira 'yı daha yeni izleyen hiç bilmeyen adama ben hangi sıfatı yakıştırayım bilemedim. Neyse bu senden son alıntım. İyi geceler dilerim.

Okan hoca Galatasaray a geldiğinin farkındadır umarım. Vedat Filan bizi kesmez. Klüp daha iyi santrafor için imkan taniyor ve Okan hoca çıkan haberlerde ki gibi Vedat diye sayikliyorsa ayağına sikar. İnşallah vizyonu geniştir ve bir oyuncuya takıntısı yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt