Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski yonetim gitti yeni yonetim geldi eskisi yonetim varmis gibi davranmak niye

E sen mesajı yanlış anlamışssın renktaş ,ben geçmişten yapılan yanlışlardan dolayı sıkıntılar yaşadığımızı ,taraftarın bazen etkin bazen etkisiz kaldığını vurgulamışım.haa nolabilir yeni yönetim için dersen eğer,belki bazı sözleşmeleri fesh etmekte eli güçsüzleşmiş olabilir.bu yeni yönetim için bi dezavantaj teşkil edebilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Duran top hocası gelecekmiş, sonunda akıl eden biri çıktı
1655975912406.webp

Duran Top ve Pasta Uzmani

okan hoca ekibini mümkün olduğunca geniş tutsun. teknik ekip konusu çok önemli

mert müldür'ü nasıl alabiliriz yahu? adamlar neden bıraksın bir, haydi bıraktılar diyelim, bu kurda nasıl alabiliriz ki? :/

Herşeyden önce tercüman mert cetini acilen geri getirmeliyiz yabancı oyuncularla kulüp arasında güçlü bağ kurulmasında mertin payı çok büyük ,onu kovana da ayrıca sövmek lazim

Herşeyden önce tercüman mert cetini acilen geri getirmeliyiz yabancı oyuncularla kulüp arasında güçlü bağ kurulmasında mertin payı çok büyük ,onu kovana da ayrıca sövmek lazim
terımcılerin bu kulupte ısı yoktur

geçin abi mert çetin'i. fatih hocası gitti diye istifa etmiş adamı ne yapacağız? kendine başka bir kulüp bulsun bulabiliyorsa. koca kulüp muslera istiyor diye fadıl koşutan'a, 2-3 kişi istiyor diye mert çetin'e mi kaldı?

ilk etapta en mantıklısı yerli kadroyu güçlendirip kontenjan problemini halletmek zaten, yoksa yine ortasahada taylan berkan oynamak zorunda kalıyoruz.
Sağ beke ve stopere türk koyup dalgamıza bakmalıyız. Arka 5liyi yabancı yapmak çok büyük hataydı. yetersiz oğlu yetersiz adamları oyunumuzun merkezine koymak zorunda kalıyoruz. hem sahaya yabancı kanat vs atacakken kontenjan sorunu olmamalı

hadi mert ve halil transferleri bitsin artık, ondan sonra yabancıya odaklanalım. ortasahaya 3 tane yabancı transferi yapılmalı, 2si kalitesi tartışılmayacak 11 oyuncusu 1 tanesi de rotasyon olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt