Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndombele gueye dışında 1 tane daha top class bi topçu varmış ismi çıkmaayan

kaynak-gsaslanı

Mert-Kaan-Bozok hamleleriyle yabancı sınırını alt üst edebilirdik şimdilik kaan işi yalan oldu diyebiliriz..Mertle ilgili ortam sıcak olsa da Umut uzak görünüyor.. Bu 3 luye ilaveten Kerem-Yunus hatta yeni gelen Kazimcan ve Berkan bile eklenebilir duruma göre elimiz acayip rahatlardi..

Aciklamalarina bakinca profesyonel bir kafada gozukuyor bu sanki biraz da buyuk takim taraftari olmadigini da gosteriyor. Ofansif yonu guzel (istatistikleri oyle gosteriyor son zamanlarda) ve ligin en az gol yemis ekiplerinden birinin stoperi ancak yerli ve yasi itibariyle ben ucretini fazla buluyorum. Bunun altinda ezilmedigi surece bir problem yok. Bu arada katiliyorum sana, sanirim belirli bir sure/11 garantisi verilmis olabilir ki bu bence mantiksizda degil sadece lig ve kupa'da olacagiz.
Yaş konusuna pek takılmamak daha doğru bence reis ya stoper mevkisi tecrübe gerektiriyor illa ki. Yerli ve formda bi oyuncu, yaş 27, tecrübe de var. Bence gayet okey gibi duruyor. Daha makul ücretlere de bitebilirdi tabi ama 3 büyükte masada olunca hal böyle oluyor mecburen.

Başarılı bir transfer gibi inşallah utandırmaz bizleri

Ulan Xekayla Burak elmas ayrı anlaşmıştı Dursun ayrı anlaşmıştı hani nerde bu herif hala imzalamadi alayı kolpa bunlarin

Yaş konusuna pek takılmamak daha doğru bence reis ya stoper mevkisi tecrübe gerektiriyor illa ki. Yerli ve formda bi oyuncu, yaş 27, tecrübe de var. Bence gayet okey gibi duruyor. Daha makul ücretlere de bitebilirdi tabi ama 3 büyükte masada olunca hal böyle oluyor mecburen.

Başarılı bir transfer gibi inşallah utandırmaz bizleri

3.5a Abdülkerim mi 6 ya 1 yaş küçük Kaan mi ? Ben şahsen Abdulkerimi severim ama Kaan daha garanti bir stoperdi bizim için .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt