- 31 Ağustos 2021
- 70.442
- 50.404
- 3.843
Sporcityde üyelerimiz pilates sınıflarının planlanmasını ve buraya web3.0 üzeridnen gelir projeleri falan filan.yanlıslıkla eşref hamamcı gelse şuan kös kös ekrana bakıyorduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sporcityde üyelerimiz pilates sınıflarının planlanmasını ve buraya web3.0 üzeridnen gelir projeleri falan filan.yanlıslıkla eşref hamamcı gelse şuan kös kös ekrana bakıyorduk
fener 4 vermiş mariano 5 istiyor haberleri vardı öğlen
En güvenilir habercileri girmiş haberi biraz önce.Her konuda anlaşılmış önümüzdeki hafta geliyormuş İstanbul aAlamazlar Weghorst’u, hiç sanmıyorum
torreira işte.ndombele gueye dışında 1 tane daha top class bi topçu varmış ismi çıkmaayan
kaynak-gsaslanı
keşke aksilik cıksa ama almıslarAlamazlar Weghorst’u, hiç sanmıyorum
En güvenilir habercileri girmiş haberi biraz önce.Her konuda anlaşılmış önümüzdeki hafta geliyormuş İstanbul a
Sofyan amrabattırndombele gueye dışında 1 tane daha top class bi topçu varmış ismi çıkmaayan
kaynak-gsaslanı
bitmeden girmiyor haberleri o.En güvenilir habercileri girmiş haberi biraz önce.Her konuda anlaşılmış önümüzdeki hafta geliyormuş İstanbul a
aynen,hepsi de tutuyo hemen hemen golcülerin.ama umarım yeterince katkı vermezWeghorsta girmiyorsan hocbirseye girme
25 golu garanti herifin
Bjk bu isi iyi yapio NET golcu aliyor son yillarda
Bat haric hepside tuttu
Yaş konusuna pek takılmamak daha doğru bence reis ya stoper mevkisi tecrübe gerektiriyor illa ki. Yerli ve formda bi oyuncu, yaş 27, tecrübe de var. Bence gayet okey gibi duruyor. Daha makul ücretlere de bitebilirdi tabi ama 3 büyükte masada olunca hal böyle oluyor mecburen.Aciklamalarina bakinca profesyonel bir kafada gozukuyor bu sanki biraz da buyuk takim taraftari olmadigini da gosteriyor. Ofansif yonu guzel (istatistikleri oyle gosteriyor son zamanlarda) ve ligin en az gol yemis ekiplerinden birinin stoperi ancak yerli ve yasi itibariyle ben ucretini fazla buluyorum. Bunun altinda ezilmedigi surece bir problem yok. Bu arada katiliyorum sana, sanirim belirli bir sure/11 garantisi verilmis olabilir ki bu bence mantiksizda degil sadece lig ve kupa'da olacagiz.
Bizle de ismi geçti bu gece. Haluk Yürekli'ye göre bizde istiyormuşuzfinivbaaçi di mi bunu kovalayan - inş alır.
Yaş konusuna pek takılmamak daha doğru bence reis ya stoper mevkisi tecrübe gerektiriyor illa ki. Yerli ve formda bi oyuncu, yaş 27, tecrübe de var. Bence gayet okey gibi duruyor. Daha makul ücretlere de bitebilirdi tabi ama 3 büyükte masada olunca hal böyle oluyor mecburen.
Başarılı bir transfer gibi inşallah utandırmaz bizleri
aynen,hepsi de tutuyo hemen hemen golcülerin.ama umarım yeterince katkı vermez