Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferi düşünülen oyuncular özelinde verilecek bonservis ücretinden ziyade maaş olayını denge de tutmalıyız. Kasımpaşa'da maksimum 1 milyon Euro'ya oynayan Diagne gibi adamlara 2,4 milyon Euro maaş taahhüt edersen böylesi sonlar kaçınılmaz oluyo işte. Bu adama 1 milyon 250 veya 1,5 milyon Euro maaş teklif etsen yok mu çekecekti yani. Umarım bu anlamda yeterince ders almışızdır.

en önemli dişli gueye.onu aldıktan sonra madem mert için 8 milyon avrolara cıktık,joa mario için 6 milyon avrolara.o zaman fenerin alamadıgı vinicius souzaya çökelim,o kadar iyiyse

okan hocam acaba mostafayı da yukarı çekebilir mi
bence çeker - hatta iyi ofansif oyunda yunus kerem ya da herhangi kanat oyununda forvet kim olursa skor üretir.

ama kişisel beceri seviyesi sorgulanan iş - Gomis'in enerji bitiyor pozisyonlarda , şutları zayıflamış .. Diagne malum adam gibi sürekliliği bile olmadı bana göre.

ama bunları elden çıkarabilirsen çok daha iyi bir forvet rotasyonu oturulabilir kanısındayım.

Transferi düşünülen oyuncular özelinde verilecek bonservis ücretinden ziyade maaş olayını denge de tutmalıyız. Kasımpaşa'da maksimum 1 milyon Euro'ya oynayan Diagne gibi adamlara 2,4 milyon Euro maaş taahhüt edersen böylesi sonlar kaçınılmaz oluyo işte. Bu adama 1 milyon 250 veya 1,5 milyon Euro maaş teklif etsen yok mu çekecekti yani. Umarım bu anlamda yeterince ders almışızdır.
kaliteyi yukariya cekmemiz gerekiyor ama maaslari adam akilli bir seviyede tutmazsak oyunculari göndermek istedigimiz zaman elimiz kolumuz baglaniyor, kimse istemiyor. 3-4 istisna haric diger oyuncular avrupa'da alacaklari paralara oynuyor diyebiliriz üc asagari bes yukari

bence çeker - hatta iyi ofansif oyunda yunus kerem ya da herhangi kanat oyununda forvet kim olursa skor üretir.

ama kişisel beceri seviyesi sorgulanan iş - Gomis'in enerji bitiyor pozisyonlarda , şutları zayıflamış .. Diagne malum adam gibi sürekliliği bile olmadı bana göre.

ama bunları elden çıkarabilirsen çok daha iyi bir forvet rotasyonu oturulabilir kanısındayım.
Katılıyorum yanına yerlileri ekleriz forvette

Marcao gitmek istiyor diye düşük teklifleri kabul etmemek lazım.20 den aşağı vermiyorum dersin alan olmazsa tıpış tıpış oynar çok bozulursa ücretini makul düzeyde artırıp sözleşme uzatılır iki tarafı tatmin edecek de bir çıkış rakkamı koyarsın olur biter.

Musleranın gideceğini hiç sannıyorum %5 ihtimalle belki indirim yapar ama onuda sanmıyorum 2024 e kadar burada %95 haberlere çok bel bağlamayın bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt