- 16 Haziran 2010
- 202.648
- 154.381
- 6.838
Al Ahli de bu para varken salakti zatenHiç bilemezsin. Bakmışsın al ahli basmış parayı almış. Biz şok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al Ahli de bu para varken salakti zatenHiç bilemezsin. Bakmışsın al ahli basmış parayı almış. Biz şok
Cok istedigim bir oyuncu. Kanat, forvet, false 9, CAM, 8, 6 bütün pozisyonlara tek bünyede çare olabilecek bir oyuncu. Kiralik formülü olabilir Bayern de kalmaz Manchester de almayacak.İsterdim ama en az 10 bonservis
3 m euro da maaş
Yok öyle bir bütçe.
tembelliği canımı sıkıyor 35 lik mertens kadar özveri göstermedi sezon boyunca ki başlarda kullandığı frikiklerle sezonun sonlarında kullandıkları arasında ciddi düşüş varYorgunluktan beynine oksijen gitmiyordu galiba sezonun %75 ini gayet iyi oynadı bence.
Sağ da oynuyor?morutan hazır piyasası oluşmuşken satmak lazım 5-6m ne koparsak kardır, solkanatta bir ton oyuncu olacak gitmezse
üstüne koyar rashica alırım, 14 yabancı sınırı var öyle isimler konuşuluyor ki sanki yabancı sınırı 20-30. bu kadar oyuncuyu nerede oynatacaz? sol kanatta 3 yabancı kullanmak aşırı lüks kaçar
Yorgunluktan beynine oksijen gitmiyordu galiba sezonun %75 ini gayet iyi oynadı bence.
Al ahli almaz ak ahli alır. Takimlara takılma. 20 milyar dolar ayirmislar. Bütün avrupayi alacaklar dahaAl Ahli de bu para varken salakti zaten
valla sergionun ucl maçlarında zıçmasını izlemektense berkanı izlerim daha iyi he tabi ligde oynicak mecburTakımda playmaker yok ne anlatıyon
Mertensle Sergio’nun çıktığı senaryoda pas kalitesi Sergen’in astroloji haritalarına düşüyor.
doğru diyorsun hata olmuş, benim uyku saatim gelmişSağ da oynuyor?
abi sen bana arada yuz vermiyon,kus musun benimlen
Yav sana kalsa bu takımdan bir bok olmaz olmayan paralarla 50-100 m euroluk adamlar alalım. Ona çöp buna leş diyerek takım kalitesi mi yükselecekvalla sergionun ucl maçlarında zıçmasını izlemektense berkanı izlerim daha iyi he tabi ligde oynicak mecbur