Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asgari ücret + sodexo ya mı anlaşacak. Lan Erden Timur bir tarafını yırtıyor insanlar bi şeyler öğrenmesin diye bu herif çıkıp ampır ampır konuşuyor.
Dursun Özbek'in tek hatası bunun gibi Galatasaraylıları tekrar piyasaya çıkartması oldu bırak kuş kalsın ne diye tekrar kulübe sokuyorsun. Gitsin aziz kankasiyla galatasaray eleştirisi yapsın bizden uzak dursun.

Sampiyon yapar demedim ama katki verir. Nerdeyse her sampiyonlar liginde iyiydi. Fenerliler yasini ve verilen parayi takmiyorlarsa bence iyi transfer.
Katkı vermez diyen var mı ki?

Mart sonrası ligde 11 çıktığı maç yok neredeyse mesela sadece ŞL maçlarında oynamış, hani düzenli kullanmak da zor olacaktır.

Buradaki tek nokta yaş zaten.

Ee o zaman çıkın hep beraber Kemerburgaz tesisini yapın be konuşuyorsunuz

Fbjk her gecen gun bizim hakkinda malca aciklamalar yaparken Adnan bey niye hic bir sey yokmus gibi konusuyor acaba

Biliyorum Yıldız kompleksi bir de Avrupa ülkerinden sarı saçlı yakışıklı olunca bizim tribünler çok sever. İstersen hiç gol atma
Alakası yok canlı canlı izledikleri için... Senin görmediklerini gördükleri için... Sahada varıyla yokuyla mücadele ettiği için. Takıma liderlik ettiği için...

adnan polatla benim annem kuzenler
adnan polatın annesi annemin halası

birgün babamla adnan polata sallamıştık annem bize nasıl kızmıştı 😂

bu arada acayip bir adam kuzenlerle floryaya gitmek istemiştik futbolcularla tanışmak için
bir aile büyüğümüzle haber yollamıştı torpille kimseye birşey yapmam diye
o gün bugündür aramız açık kendisiyle

Alakası yok canlı canlı izledikleri için... Senin görmediklerini gördükleri için... Sahada varıyla yokuyla mücadele ettiği için. Takıma liderlik ettiği için...
Güzel abicim biz de izliyoruz maçları hem tribünde hem televizyonda hatta. Tribünde izlemek daha zor bir gördüğünü bir daha izleyemiyorsunuz bir sürü şey kaçıyor. Konu o değil bu adam iyi durumda değil, napolideki mertens yok, yerine adam almazsak özellikle Avrupa’da varken şampiyon olamayız. Yerine iyi adam almak için de mertens giderse o parayı alacağımız adamlara kullanırız konu bu

adnan polatla benim annem kuzenler
adnan polatın annesi annemin halası

birgün babamla adnan polata sallamıştık annem bize nasıl kızmıştı 😂

bu arada acayip bir adam kuzenlerle floryaya gitmek istemiştik futbolcularla tanışmak için
bir aile büyüğümüzle haber yollamıştı torpille kimseye birşey yapmam diye
o gün bugündür aramız açık kendisiyle
Hangi filmin senaryosu bu

Rabiot'a da normalde imkansız derim ama Icardi'yi Wanda ile ikna eden Erden Timur bunu da annesi ile ikna etse şaşırmam. En ufak ihtimali kovaladıklarını kendisi söyledi zaten. O olmaz başka kaliteli bir isme giderler. Birinden biri gelir. Güveniyorum ekibe.

Güzel abicim biz de izliyoruz maçları hem tribünde hem televizyonda hatta. Tribünde izlemek daha zor bir gördüğünü bir daha izleyemiyorsunuz bir sürü şey kaçıyor. Konu o değil bu adam iyi durumda değil, napolideki mertens yok, yerine adam almazsak özellikle Avrupa’da varken şampiyon olamayız. Yerine iyi adam almak için de mertens giderse o parayı alacağımız adamlara kullanırız konu bu
Mertens için onu yedeğe koyacak bir adam alınması gerekliliğini ben de söylüyorum. Ama mertens bu sezon hiçbir şey yapmadı demek adama haksızlık. Ben bu kadar katkı vereceğini düşünmüyordum geldiğinde. Ama takım ileride prese başlarken, saha içerisinde pres yaparken herkesi koordine eden adam kendisidir. Adam doğal bir lider ve liderlik görevini de layıkıyla yaptı bu sezon. Kalmasında da fayda var. Daha az süre ile daha da çok katkı vereceğine inancım tam.

Sergio mertensten faideli miydi sezon boyunca buna anca gulunur

Kingtensin son maclarda cok bitik oldugunu kabul etmekle beraber sezon genelinde gayet iyi oldugunu takima liderlik ettigini ve yonlendirdigini soylemek mumkundur ozellikle ciplak gozle izlendiginde fark ediliyor

Skor katkisi biraz daha fazla olabilirdi tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt