Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katkı vermez diyen var mı ki?

Mart sonrası ligde 11 çıktığı maç yok neredeyse mesela sadece ŞL maçlarında oynamış, hani düzenli kullanmak da zor olacaktır.

Buradaki tek nokta yaş zaten.
Valla Baskan, sizin ne tartistiginizi dahi bilmiyorum. Ceko ismi filan gecince gorusumu belirttim. Bir ara Mertens ile mi ne karsilastiriliyordu. Mertens son Ts macina kadar en iyilerden birisiydi. Hatta biraz sansi olsa biraz dikkatli olsa rahat 15 golu bulacakti. Konu Mertens - Ceko ise net Mertens. Tabi sakatlik oncesi Mertens.

Temmuz başına kadar bir forvet alsak yeter kafa rahat
@Temmuz Kayalar :D
1687460525211.webp

Mertens bu sene daha ekonomik kullanılır. Geçen seneden de daha çok gol katkısı yapar. İsteyen açsın savunma parametrelerine baksın. Pestilini çıkardık adamın. 14 maçlık serideki en kritik 3 oyuncudan biridir. Sezonu iyi kapatmadı diye gömülmesi izansızlıktır.
Napolide bile yedekten giriyordu biz adamı hem 8 hem 10 numara gibi kullandık 40 metre içerisinde sürekli git gel yaptırdık,her maç ne bekliyor bu taraftar ben anlamıyorum.Adam sonuna kadar mücadele etti.Gol isteniyorsa 2.yarı girer atar golünü.

Ulan şöyle boey gibi 1m’a alıp en az 17m a satacağımız potensiyel isimler nerede kaldı

Uzasin. Acaba terimin yarisi kadar katkisi oldumu kulübe
Fatih hocanın üslubunuzda eleştiririm mesela ama Adnan Polat gibi biri de hocayı ağzına dolamasın hoca bu kulübün simgelerinden birtanesidir metin Oktay nasıl bi duruş sembolde Fatih hocada odur yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt