Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Bu akşam akıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim topcumuzu paylasacak ne olacaksamiyen haber niye batşuayiyi güzelliyip duruyor?
fb formalı gollerini niye paylaşıyosunuz olm
Sorun aslında çevresi değil verdiği sözleşmelerdi yoksa 2017/18 yapılanması iyiydi maliyet ve sözleşme süreleri uzundu bu sefer ciddi sınavı olacak eğer bunu düzeltirse çok iyi işler yapabilir.Levent Tüzemen: Cenk Ergün'ü iyi izlemek lazım, onun Avrupa piyasasındaki çevresi kimsede yok. Maicon, Fernando, Gomis, Ndiaye, Belhanda ve Feghouli transferlerini yaparken, bu işin başında Cenk Ergün vardı. Galatasaray o takımla 2 yıl şampiyon oldu.
Batshuayi b sınıftır, icardi a plusBatshuayi'nin transfer edilmesi (sirf sportif acidan bakinca) guzel bir transfer en azindan Vinicius ve Bakambu'dan gol yollarinda daha kaliteli bir oyuncu ama trolluk yapanlari bir kenara koyarak ve futbol/futbolcudan anlayanlarda kabul edecektir ki;
A sinif oyuncu: Icardi
B sinif oyuncu: yok
C sinif oyuncu: Batshuayi
D sinif oyuncu: Bakambu
E sinif oyuncu: Vinicius
(Bazilarina gore Batshuayi B sinif oyuncu olabilir, saygi duyuyorum)
kilolu icardi hangi sınıfa giriyorBatshuayi'nin transfer edilmesi (sirf sportif acidan bakinca) guzel bir transfer en azindan Vinicius ve Bakambu'dan gol yollarinda daha kaliteli bir oyuncu ama trolluk yapanlari bir kenara koyarak ve futbol/futbolcudan anlayanlarda kabul edecektir ki;
A sinif oyuncu: Icardi
B sinif oyuncu: yok
C sinif oyuncu: Batshuayi
D sinif oyuncu: Bakambu
E sinif oyuncu: Vinicius
(Bazilarina gore Batshuayi B sinif oyuncu olabilir, saygi duyuyorum)
Kasiniyorsunkilolu icardi hangi sınıfa giriyor
İlk sene zaten transferin son günlerinde gelmişti.icardi en geç 10 temmuzda kampta olmalı
Tüm ücreti yazarak algıya sebeb olma receptaş
o kadar netki...Haluk ağabey dün bats demese bugün hepiniz buksa duyumu veriyodunuz şunların triplere gel