Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tüzemen: Cenk Ergün'ü iyi izlemek lazım, onun Avrupa piyasasındaki çevresi kimsede yok. Maicon, Fernando, Gomis, Ndiaye, Belhanda ve Feghouli transferlerini yaparken, bu işin başında Cenk Ergün vardı. Galatasaray o takımla 2 yıl şampiyon oldu.
Sorun aslında çevresi değil verdiği sözleşmelerdi yoksa 2017/18 yapılanması iyiydi maliyet ve sözleşme süreleri uzundu bu sefer ciddi sınavı olacak eğer bunu düzeltirse çok iyi işler yapabilir.

Satış konusunada bakmak lazım.

Batshuayi'nin transfer edilmesi (sirf sportif acidan bakinca) guzel bir transfer en azindan Vinicius ve Bakambu'dan gol yollarinda daha kaliteli bir oyuncu ama trolluk yapanlari bir kenara koyarak ve futbol/futbolcudan anlayanlarda kabul edecektir ki;

A sinif oyuncu: Icardi
B sinif oyuncu: yok
C sinif oyuncu: Batshuayi
D sinif oyuncu: Bakambu
E sinif oyuncu: Vinicius

(Bazilarina gore Batshuayi B sinif oyuncu olabilir, saygi duyuyorum)
Batshuayi b sınıftır, icardi a plus

Batshuayi'nin transfer edilmesi (sirf sportif acidan bakinca) guzel bir transfer en azindan Vinicius ve Bakambu'dan gol yollarinda daha kaliteli bir oyuncu ama trolluk yapanlari bir kenara koyarak ve futbol/futbolcudan anlayanlarda kabul edecektir ki;

A sinif oyuncu: Icardi
B sinif oyuncu: yok
C sinif oyuncu: Batshuayi
D sinif oyuncu: Bakambu
E sinif oyuncu: Vinicius

(Bazilarina gore Batshuayi B sinif oyuncu olabilir, saygi duyuyorum)
kilolu icardi hangi sınıfa giriyor

batshuai olayını ligi kazanma - yani 5.yıldız + ali koç kudurması + mourinho tazminatı bonusları hamlesidir.

öyle bakınca olumlu - maaliyet işlerinide artık yönetim bilir o kadar kafa patlatamayacağım.

icardi en geç 10 temmuzda kampta olmalı
İlk sene zaten transferin son günlerinde gelmişti.

İkinci sene transfer pazarlığı süreç aldı doğal olarak + wanda'nın hastalık teşhisi derken bir tık geç geldi (kabul edilebilir) ama sezon başı tüm maçlarda oynadı yine.

Şimdi göreceğiz. Kesin olarak ilk kampa katılmalı. 20li Ağustoslarda fit bir İcardi görmeliyiz.

Jalminha: "Batshuayi konusunda fenerbahçeyle alakalı 2 ay önce büyük bir sorun yaşanıyor. Batshuayi ve fenerbahçe yönetimiyle bir takım olaylar yaşanıyor."

12 yabanci kaliyorsa gidip Senaya ve Zekiyi alsinlar. Ikisinin maliyeti beraber AWB kadar eder. Kaani o durumda daha cok OS olarak kullaniriz.

Maaslar baya yükselmisken, anca yüksek maas alacak adamlarin pesinden kosmak bence cok mantikli degil. Hele CL elemesini basaramazsak, baya pahaliya patlar bu is.

Yedek forvete bu kadar para verdiklerine göre umarım orta saha bütçesi minimum 25 milyon eurodur.Artik thuram filan bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt