Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cümlenin soyle olmasini umuyorum;Yine gülme geliyor ya
Nasıl bir diyalog oldu acaba da ‘neredeyse evet’ anlamı çıkarttık
hayır olan kısım neyle alakalı
3 sene önce biz olmadıkki.
Adam sürekli şampiyonluk hedefinde olan takımlara gidip olamıyor 3 senedir.
Gerçi bu sene de biz olamayacağız, söylemiştim.
Konudan bağımsız, Torreira’yı 8 oynatma fikrinden de acilen çıkalım hele Scott ve Öbyergle ilgileniyorsak zaten saçma bir fikir.
Bu tabi şanstır normalde Kane Bayern’e gitti 10 sene şamp oldular ee o da olur artık der insan ama aksine Kane geldi muhteşem de oynadı ama kupa kazanamadılar.Şimdi Trabzon’u da eklemeyeyim dedim, gidip de o yılı yazmaz dedim ama yazdın. Beklemiyordum
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Yanlız lukaku ndombele gibi kafasında futbolu bitirmiş bir topçu değil.ister misiniz paraya kıyıp ndombelenin forvet versiyonu lukaku'yu alsınalr![]()
30+ şarkılık balkan power yüklemesi yapıldı mı Dj Kemal ?Günaydin transfer fetisistleri
Bugün is yerinde mola saatimde 30+ balkan sarkisi dinleyip puanlamami yapacagim peki ya sen?30+ şarkılık balkan power yüklemesi yapıldı mı Dj Kemal ?
kahve ve sabah ritüellerimizden sonra ilk işBugün is yerinde mola saatimde 30+ balkan sarkisi dinleyip puanlamami yapacagim peki ya sen?
bu arada Bayern Apokerim yazan kanal sallamasyon heralde ?
Kim'den ağzı yanınca Apo'ya mı sulandılar be
doğruluk varsa Bayern olduğu için ve bu sene hezimet yaşadılar harcamak zorundalar - yazarım abzürt bonservis bedeli