Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ister misiniz paraya kıyıp ndombelenin forvet versiyonu lukaku'yu alsınalr :D

3 sene önce biz olmadıkki.

Adam sürekli şampiyonluk hedefinde olan takımlara gidip olamıyor 3 senedir.

Gerçi bu sene de biz olamayacağız, söylemiştim.

Konudan bağımsız, Torreira’yı 8 oynatma fikrinden de acilen çıkalım hele Scott ve Öbyergle ilgileniyorsak zaten saçma bir fikir.

Şimdi Trabzon’u da eklemeyeyim dedim, gidip de o yılı yazmaz dedim ama yazdın. Beklemiyordum :P

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

sağ bekte : Bissakka > Assignnon
8 : Mctom > Hojbjerg (tomminay imkanlı değil - iskoç adamı o paralara koparıp TR ye getiremeyebilirsin) - Hojbjerg daha realist hedef , süpriz bekliyorum
Ofansif Os : gene danimarlakı dedikodusu var - burada rafa silva isim vardi , arabistan yolcusu o - belirsiz

Kerem giderse > Oğuz aydın (genede saçma fiyata girilmeden bitirilmeli)

Ydek forvet : Bats , gerekirse ikili forvete de dönecek şekilde profil alındı - bu açıdan iyi oldu , ligde garanti ve bonservis vermediler.

somut adım ama esas ihtiyaçlarda henüz yok gibi.

ben sağ bekte çok vakit kaybetmem bissakka işi uzarsa - Senaya yazarım geçerim 10-13 M Eu falanda vermeyiz heralde o adama. Assignon için 10 M çok fazla bonservis için.

Şimdi Trabzon’u da eklemeyeyim dedim, gidip de o yılı yazmaz dedim ama yazdın. Beklemiyordum :p

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bu tabi şanstır normalde Kane Bayern’e gitti 10 sene şamp oldular ee o da olur artık der insan ama aksine Kane geldi muhteşem de oynadı ama kupa kazanamadılar.

Şanssızlık diyebiliriz, kötü enerji diyebiliriz ama bunlar oluyor.

Yedek forvete o paralar çok diyen fenerliler, 39 yaşındaki dzekoya 4.2 vereceksiniz bu sezon oda açıklanan rakam ıcardinin 10 aldığı yerde dzekoda 6 7 alıyodur. Kulübede dzeko yerine batshuayiyi tercih ederdiniz hepiniz birbirimizi kandırmayalım. Ayrıca batshuayi Galatasaraya uygun bir forvet. Bu transfer bize artı size eksi yazdı çok net.

Kulübümüze süper kupadan sonra, batshuayiyi hediye eden yellow reise teşekkür ederiz 😀

Sağ bek: Bissakka
Orta saha : Hojbjerg
Forvet : Batsuai (yedek)
Yedek kaleci:?
Kimseyi gönderme...
İlk 11: Muslera - Bissakka - Nelson - Abdulkerim Köhn -Torreira - Hojbjerg -Zaniolo-Barış Alper-
-Mertens - İcardi

Yedekler:
Jancat-Kaan Ayhan -Davinson Sanchez - Emin Bayram- Dubais - Berkan - Kerem Demirbay-Zaha - Tete -Ziyech - Batsuai
Kerem Aktürkoğlu

Son düzenleme:
AWB’nin temel oynamama sebebi Trippier, bir dönem çok iyi maçlar çıkardığı için hep o oynadı. Öncesinde zaten Walker oynardı.

Trent’in bile MT maç dakikası çok azdır, AWB de bir ara çağrıldı ama süre almamış.

Bisakka sakatlık yaşamazsa bu sezon yapacağımız en iyi transfer olur. Üstüne bi de orta sahaya Fofana tarzı dinamik driblingi olan bi adam çekebilirsek tarihimizin en iyi kadrosunu kurmuş oluruz.

bu arada şu rize'nin harcama limitinin 1.4 milyar olması ne ayak ya?

bu arada Bayern Apokerim yazan kanal sallamasyon heralde ?

Kim'den ağzı yanınca Apo'ya mı sulandılar be

doğruluk varsa Bayern olduğu için ve bu sene hezimet yaşadılar harcamak zorundalar - yazarım abzürt bonservis bedeli

bu arada Bayern Apokerim yazan kanal sallamasyon heralde ?

Kim'den ağzı yanınca Apo'ya mı sulandılar be

doğruluk varsa Bayern olduğu için ve bu sene hezimet yaşadılar harcamak zorundalar - yazarım abzürt bonservis bedeli

Kolpadir. Ito geldi ve Leverkusenli Tah ile anlasmislar tek Leverkuseni ikna etmek kaldi. Baska stoper almazlar.

icardi 35 gol
batshuayi 25 gol

5 yıldız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt