Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.338
- 15.971
- 2.498
Zaha Tete bonservisleri elinde geldiler amaZaha tete ziyech gibi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha Tete bonservisleri elinde geldiler amaZaha tete ziyech gibi...
EPL takimlari neden vermezmis bu rakami , o konudaki mantigi cozemedim? Onlar icin bu para degil ki, isteyeni varsa cok rahat verirler hemde aksine bu EPL ekipleri icin buyuk bir para degil.
Oyuncu kendi ne ister onu bilemem o ayri bir husus ama bahsedilen rakamlari EPL'den herkes verebilir yani o konuda geri adim atmazlar diye dusunuyorum eger soz konusu gecen rakamlar dogruysa.
Muslera,bissaka,sanchez,nelsson,kohn,fofana,torreira,lamine,ziyech,zaha,mertens,icardi,batshuayi,zaniolo oyyyy14 yabanci daha şahane olamazdı..
Tete gitmeli mutlaka,alanya bence de olur
Yaprak babyBirader bana bi el atsan yıldızlar uydular ne diyor bana?
Sinem mi yaprak mı ayşegül mü? Hangisi ile devam etmem hayrıma olacaktır. İçlerinden birine odaklanmak istiyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ET bu işin içinde farklı yollardan ilerleyip karşı tarafı mat etme becerisine sahip. Örnekleri mevcut. Bu demek değil her transferde mucizevi işler yapıp her defa suyu şaraba çevirecek. Benim orada kendisini onore edecek mesaj yazmam onun kapasitesine atıfta bulunmak renktaş. ET’si olan herşeyi bekleyebilir (idi)Yav hocam 4m a neyi alıyorsun saçma sapan Erden Timur'u yüceltmek için osuruktan şeyler diyorsun. Biz de Erden Timur,u seviyoruz da nereye alıyor 4m a Allah aşkına. Gel anlat o zaman nasıl alabileceğini? Daha varlik göstermemiş genc fransa 2. Lig topcularina bile 7-8den kapi açıyorlar
Totalde kaç kadınla birlikte oldun? Net rakam lazımBirader bana bi el atsan yıldızlar uydular ne diyor bana?
Sinem mi yaprak mı ayşegül mü? Hangisi ile devam etmem hayrıma olacaktır. İçlerinden birine odaklanmak istiyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vallah onu bilmiyorum simdi EPL'den top 10 ekiplerin listesine bakmadim hangi takimda hangi sag bek var ezbere bilmiyorum, zaten talibi var mi oradan onu bilmek lazim once. Varsa durum degisebilir diyorum cunku bu paralari onlar bizden daha cabuk verir. Ama oyuncunun kafasinda ne var onemli olan o.Tamamda kalbur üstü EPL takımlarının hepsinin sağ beki iyi. İhtiyaç noktası değil
Top 7 vermezse bence bizi ister. Gidip orta sıra takımında oynamayı istemez zaten Manu kariyeri buna döndü.EPL takimlari neden vermezmis bu rakami , o konudaki mantigi cozemedim? Onlar icin bu para degil ki, isteyeni varsa cok rahat verirler hemde aksine bu EPL ekipleri icin buyuk bir para degil.
Oyuncu kendi ne ister onu bilemem o ayri bir husus ama bahsedilen rakamlari EPL'den herkes verebilir yani o konuda geri adim atmazlar diye dusunuyorum eger soz konusu gecen rakamlar dogruysa.
Vallah onu bilmiyorum simdi EPL'den top 10 ekiplerin listesine bakmadim hangi takimda hangi sag bek var ezbere bilmiyorum, zaten talibi var mi oradan onu bilmek lazim once. Varsa durum degisebilir diyorum cunku bu paralari onlar bizden daha cabuk verir. Ama oyuncunun kafasinda ne var onemli olan o.
Simdi Ingiltere'de mi kalmak istiyor? Yurt disina sicak bakiyor mu? CL faktoru onemli mi? Yoksa maddiyata mi daha cok onem veriyor, asil bunlari ogrenmek lazim.
Adı yaprak diye onu söyledin değil mi?Yaprak baby
Totali bilemem ama net ve brüt arasında devasa fark vardır. Nude alana kadar konusup sonra sıvıştığım çok oluyor çünküTotalde kaç kadınla birlikte oldun? Net rakam lazım
Ortalama rakam ver net brütAdı yaprak diye onu söyledin değil mi?
Totali bilemem ama net ve brüt arasında devasa fark vardır. Nude alana kadar konusup sonra sıvıştığım çok oluyor çünkü
Onu diyorum iste, simdi oyuncunun ne dusundugunu ogrenmek lazim. Eger kazandigi maas ilk tercihi meselesi konusunda belirgin olursa parayi basan dudugu calar deriz. Ama sportif acidan daha cok sampiyonluk dusunen, CL faktoru gibi seyler varsa ve illa Ingiltere'de kalmama gerek diyorsa, bize gelebilir. Durum tamamen oyuncunun kisisel arzusuna bakar.Top 7 vermezse bence bizi ister. Gidip orta sıra takımında oynamayı istemez zaten Manu kariyeri buna döndü.
Ha bize rakip diğer liglerdeki top takımlar olabilir. AWB yerinde olsam ve ali koç diye birinden haberim olmasa gelmek isterdim Galatasaray’a şu dönemde.