Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani acaba diyorum fernando-ndiaye paketi mi olur? böyle ikili bir hadise mümkün mü,niye bunlar böyle caddede ozgunvenli ozguvenli yuruyor..

Kizmiyorum :D Benim de bilgim yok ama bu kadar herkesin diline dustugu icin durum boyledir herhalde diyorum.
bak admir protokolün hükmü yokmuş diyor ama.

bu saatten sonra tamamen bats'ın karakterine kalmış bence iş.

yoksa o deli vallahi yıllık 10 verir. bi şişe viskiye bir de 100 usd banknota bakar iş :d

Galatasaray yıldız transferi yapacak mı?"

🗣️ Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu: Galatasaray'da yıldız çok. Elbette bu futbolcularla birlikte Galatasaray'a güç katacak oyuncular gelecek. Yıldızdan kastınız isimse, ben o tarafında çok olmadığımızı söyleyebilirim. Takımımıza katkı verebilecek, bizi daha ileriye taşıyabilecek doğru oyuncuları almaya çalışıyoruz. Elbette bu oyuncular kariyerleri belli seviyenin üzerinde, herkesin kabul ettiği oyuncular... Yıldız kimdir? O farklı bir konu. Bizim için bu takıma değer katacak yıldız gelecek diyebiliriz.”

muhtesem 1 beyanat
Konuşmasa daha iyi olurdu malum bu iş paraya bakar gidip parayı basıp durumu değiştirebilirler sonra da çalım attık mevzusu yöneticilerin daha temkinli olması gerek.

Suayip den önce fenerden bize gelen oyuncu kimdi kazım kazım haricinde hatırlayamadım ben pek. Kazimdan sonra yapmadık sanki hiç transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt