- 26 Ocak 2021
- 35.371
- 33.982
- 2.233
Dunku yayinda gayet normal bir fiziki halde oldugunu belirtmek isterim.Icardi'nin izinden su sekilde dönecegini göz önünde bulundurursak
Ekli dosyayı görüntüle 248869
Bats gayet makul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dunku yayinda gayet normal bir fiziki halde oldugunu belirtmek isterim.Icardi'nin izinden su sekilde dönecegini göz önünde bulundurursak
Ekli dosyayı görüntüle 248869
Bats gayet makul
profesyonellik böyle bir şey mi üstatYalnız bu hayatta bastusayi gibi olacaksın , rahat gamsız takintisiz romantizmden uzak Parana bakacaksın
bak admir protokolün hükmü yokmuş diyor ama.KizmiyorumBenim de bilgim yok ama bu kadar herkesin diline dustugu icin durum boyledir herhalde diyorum.
Konuşmasa daha iyi olurdu malum bu iş paraya bakar gidip parayı basıp durumu değiştirebilirler sonra da çalım attık mevzusu yöneticilerin daha temkinli olması gerek.Galatasaray yıldız transferi yapacak mı?"
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu: Galatasaray'da yıldız çok. Elbette bu futbolcularla birlikte Galatasaray'a güç katacak oyuncular gelecek. Yıldızdan kastınız isimse, ben o tarafında çok olmadığımızı söyleyebilirim. Takımımıza katkı verebilecek, bizi daha ileriye taşıyabilecek doğru oyuncuları almaya çalışıyoruz. Elbette bu oyuncular kariyerleri belli seviyenin üzerinde, herkesin kabul ettiği oyuncular... Yıldız kimdir? O farklı bir konu. Bizim için bu takıma değer katacak yıldız gelecek diyebiliriz.”
muhtesem 1 beyanat
Dolaylı kişilere ve genelleme yapilan küfürlere karşıyım. Fakat sunu rahatlikla soyleyebilirim ki; fb cikari icin apir sapır konusan herkesin .. Bu da zaten cok büyük bir oran oluyor.Ben yanlış yazdım
Siz doğrusunu yazın
Bu durumda sanada Feramuz demememiz gerekiyor Şuayip'in ismini diyemiyorsak.Futbolcumuza şuayip denmesi o kadar kırıcı ki
Yapmayın
Sadece fenere transfer olanlar yapıyor o geçmişi silme işini.Kesinlikle katılıyorum. Bence de sorun yok, biz de gercekten emeğini verdiği sürece sıkıntı yok. ama bulunduğumuz futbol iklimine bağlı olarak genelde öyle oluyor diye bahsetmiştim.
Daha İtalya ya uğramadı orada makarna pizza gömecekDunku yayinda gayet normal bir fiziki halde oldugunu belirtmek isterim.
Tatmin edici değilDolaylı kişilere ve genelleme yapilan küfürlere karşıyım. Fakat sunu rahatlikla soyleyebilirim ki; fb cikari icin apir sapır konusan herkesin .. Bu da zaten cok büyük bir oran oluyor.![]()
Zırvalıyorsun boş boş konuşuyorsunBu durumda sanada Feramuz demememiz gerekiyor Şuayip'in ismini diyemiyorsak.
bu ne yav
Adamın adı Şuayip adama adıyla seslenmeyin diyorsun o zaman sanada Feramuz dememiz gerekir net.Zırvalıyorsun boş boş konuşuyorsun
yav su adamı gs lisesine falan yazdırın egitim verin
Batshuayi'nin değil de fenerlilerin toplu halde sağlık kontrolünden geçmeleri lazımBatshuayi saglik kontrolunden gecmis demek.