Transfer Nöbeti #3 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bek ne bizim sistemimizde ne de dunya genelinde en onemli mevkiler arasindadir

Kendimizi kandirmaga gerek yok

3 lü defans yapıyorsan kanat beklerin hayati onemde onun dışında ben de abartıldığını düşünüyorum..Hele bizim lig için 5. Öncelikte falandır bek ama Avrupa'da başarı istiyorsak 1 tane bile zayıf karnimiz olmamali

Bu da Uruguaylı. Torerara ile iyi ikili olur.

Höjbjerg kadar tempolu, savaşçı, çalışkan, zor yorulan ve biraz olsun çabukluğu olan bir adam değil. Höjbjerg de artık aşırı tempolu ve aşırı hızlı değil ama kısa mesafede hala çabuk sayılır ve daha hareketli daha presçi bir oyuncu. Uruguaylı olması elbette aidiyet ve uyum adına avantaj olabilir ama bana bizim ikili orta saha için biraz (çok değil ama biraz) ağır ve biraz statik kalır gibi geliyor.

adamın skills videosunu bıle bulamadım

o herifden bi cacık olmaz

Höjbjerg kadar tempolu, savaşçı, çalışkan, zor yorulan ve biraz olsun çabukluğu olan bir adam değil. Höjbjerg de artık aşırı tempolu ve aşırı hızlı değil ama kısa mesafede hala çabuk sayılır ve daha hareketli daha presçi bir oyuncu. Uruguaylı olması elbette aidiyet ve uyum adına avantaj olabilir ama bana bizim ikili orta saha için biraz (çok değil ama biraz) ağır ve biraz statik kalır gibi geliyor.
Katılırım da bize 2 orta saha lazım, biri Höjberg gibi defansif diğeri Bentancur gibi ofansif. Ya da Fofana gibi ikisini de aynı anda yapacak ciğersiz biri.

Vallaha ben Köhn'den ilk yarım sezon için ileride gelişimini beklemek kaydıyla memnunum kafasındaydım ama dün Mitaj'ı izleyince cidden Köhn'ü satıp alsak mı diye bir iç geçirdim. Tabi tek maçla değerlendirmek ne kadar doğru bilemedim...

Bentancur ihtimali varsa Hojbjerg'le falan uğraşmam alır getiririm. Hojbjerg'den çok daha iyi bir oyuncu bence. Tek eksiği 2 sene önce ağır bir sakatlık geçirip geçen seneyi de rehabilitasyonla geçirmiş olması. Bir de Son'a karşı ırkçı bir şaka yaptığı için ceza alabileceği konuşuluyor.

Bek oyuncusu için çift haneli bonservis ve 3-4 maaş vermek bence de çok akıllıca bir iş olmaz. Lakin alternatiflere kıyasla yorum yapıyoruz. En korktuğum şey, saçma sapan birileri için kallavi külfetin altına girip, tutmayınca kiralama işleriyle uğraşmaktır. Assignon buna aday bir futbolcu izlenimi veriyor mesela.

Sacha, daha gitmeden bile 2024-25 kadromuzda olmayacağı belliydi. Laf edince birilerinin çemkirmelerine maruz kaldığımız meşhur scout ekibimiz ne iş yapar? Koskoca futbol piyasasında Assignon' dan başka sağbek bulamamışlar mı? Aurier ismi geçtiği anda 'hayırlı olsun' dedim, çok şey bildiğimden mi? Kulüpte karar verici pozisyonundaki kişilerin isim bazlı hareket etmelerinin çarpıcı bir örneğidir. Neredeyse hiç süre almayan prevetran biri için 1.2 milyonu çöpe atmak yerine, 2-3 milyonluk bir bek alınıp ne vereceği görülebilirdi pekala. Bunları yapmıyor ve hedefleri yüksek tutuyorsan, bunun bedeline katlanmak zorunda kalırsın...

Bentancur ihtimali varsa Hojbjerg'le falan uğraşmam alır getiririm. Hojbjerg'den çok daha iyi bir oyuncu bence. Tek eksiği 2 sene önce ağır bir sakatlık geçirip geçen seneyi de rehabilitasyonla geçirmiş olması. Bir de Son'a karşı ırkçı bir şaka yaptığı için ceza alabileceği konuşuluyor.
ne yapmıs ki

gözlerini cekik falan mı

O bile Rodri+Peri ile oynuyor. Biz de orta sahayı 3'lemeliyiz.

İspanya iyi gidiyor ama Rodriyi pek beğenmedim bu turnuvada dünyanın en iyi 6 numarası sonuçta ..Genel olarak Pep'in öğrencileri alıştıkları sistem dışına çıkınca sıkıntı yasiyor gibi Gvardiol- Foden vs .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt